Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Κατσίβελας για τις μονάδες Υγείας Μεσσηνίας «Τα πράγματα θα πάνε πάρα πολύ καλά»

Την πεποίθησή του ότι τα πράγματα σε ό,τι αφορά τις μονάδες υγείας της Μεσσηνίας, στην αξιολόγηση που γίνεται, θα πάνε πάρα πολύ καλά, εξέφρασε χθες από τους Γαργαλιάνους ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ, Τάκης Κατσίβελας, αναφερόμενος και στην ένωση του ΕΟΠΥΥ με τις δομές της δημόσιας υγείας. Ένωση που θα ενισχύσει τόσο τη δημιουργία και λειτουργία του αστικού τύπου Κέντρου Υγείας στην Καλαμάτα όσο και το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας, στο Κέντρο Υγείας του!

Ο Γαργαλιανιώτης ........



διοικητής της 6ης ΥΠΕ, αφού ευχήθηκε «υγεία, δύναμη και κυρίως ελπίδα», διαβεβαίωσε ότι «γίνεται μια πολύ σκληρή και πολύ επίμονη δουλειά, η οποία θα μας βγάλει στην απέναντι όχθη. Αυτό που όλη η κοινωνία επιθυμεί».
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα ζητήματα της υγείας, λέγοντας συγκεκριμένα: «Θέλω να επισημάνω, για την υγεία, αυτές οι μέρες που εξελίσσονται είναι πάρα πολύ σημαντικές. Η παρουσία μου στη Μεσσηνία έχει να κάνει με το να απελευθερώσει πάρα πολλές διαδικασίες οι οποίες έχουν λιμνάσει από πολύ καιρό και, κυρίως, θέλω να κάνω την προετοιμασία της ένωσης του ΕΟΠΥΥ με τις δημόσιες δομές υγείας.

Έτσι, έχουμε προς ορισμό και εκτέλεση το να δημιουργήσουμε το αστικού τύπου Κέντρο Υγείας της Καλαμάτας, να προετοιμάσουμε την αφομοίωση του ΕΟΠΥΥ στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας, στο σκέλος του που λέγεται Κέντρο Υγείας, και σε συνεργασία με την αιρετή Περιφέρεια να ολοκληρώσουμε όλες τις ενέργειες ώστε να φτάσει το Κ.Υ. των Γαργαλιάνων να αποκτήσει μια σύγχρονη μορφή, η οποία λείπει από την περιοχή.
Θα ήθελα, πάλι, να επισημάνω ότι οι προσπάθειες της αιρετής Περιφέρειας είναι εξαιρετικές, έχουν θέληση, έχουν πίστη σε αυτό που κάνουν και τους βρίσκουμε συμμαχητές και αρωγούς σε αυτά που εμείς κρίνουμε ότι χρειάζονται για την υγεία, και θέλω να τους ευχαριστήσω ιδιαιτέρως!

Θέλω να επισημάνω ότι η Δευτέρα που έρχεται είναι μια πολύ σημαντική μέρα, διότι θα γίνει η πρόδρομη αξιολόγηση των μονάδων υγείας της Υγειονομικής μας Περιφέρειας και, κατά συνέπεια, του Νομού Μεσσηνίας. Θα έχουμε μια πρώτη εικόνα και νομίζω πως τα πράγματα θα πάνε πάρα πολύ καλά». \

Ηλίας Γιαννόπουλος - Θάρρος

3 σχόλια:

  1. ζω για να δω ολες αυτες τις αλλαγες προς το καλλιτερο που εξαγγελλει ο κ κατσιβελας και ειδικα τη συγχρονη μορφη του Κ.Υ Γαργαλιανων........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Το κ.υγειας Φιλιατρων θα σβησει απο το χαρτη...
      Οσο για τα υπολοιπα, θα τα δειτε συντομα...

      Διαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.