Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Επίσκεψη για τα δίκτυα απαγωγής στο Φιλιατρινό φράγμα...

ΕΠΙΣΚΕΨΗ πραγματοποιήθηκε στην κατασκευή του έργου για το Φιλιατρινό φράγμα από τους υπηρεσιακούς παράγοντες του αρμόδιου φορέα που είναι η Επιτροπή παρακολούθησης των έργων της περιφέρειας Πελοποννήσου.

Το μεγαλύτερο ........

υδρευτικό έργο που θα λειτουργεί ως ταμιευτήρας νερού υλοποιείται στην περιοχή της Χριστιανούπολης και βρίσκεται στο στάδιο της αποπεράτωσης των κύριων υποδομών.

Πιο αναλυτικά, η επίσκεψη υλοποιήθηκε από τον Αντώνη Κουτρουμπή και την Γ. Ψαρρού μαζί με τον περιφερειακό σύμβουλο Γιώργο Μπακούρο με αυτοψία στο έργο ιδίως σε ότι αφορά τα δίκτυα απαγωγής που θεωρούνται κατασκευαστικά ώριμα.

Οι υπηρεσιακοί παράγοντες εξέτασαν τόσο την ετοιμότητα των δικτύων γύρω από το φράγμα μαζί με τα τεχνικά έργα αλλά και την εξέλιξη για τον ηλεκτορμηχανολογικό εξοπλισμό.

Εκτίμηση είναι ότι το έργο θα μπορεί να λειτουργήσει πριν το καλοκαίρι του επόμενου έτους όταν παραδοθεί από την ανάδοχο εταιρία.

BEST TV

2 σχόλια:

  1. O EΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΤΕ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΨΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΗΓΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΠΕΙΣΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΠΟΥΝ ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 2 ΜΗΝΕΣ.
    ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΥΤΟ ΕΡΓΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΟΥΡΚΑΣ...

    ΑΝΤΙΟ ΦΙΛΕ !!

    ΝΟΕΡΑ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΘΑ ΤΟ ΛΕΜΕ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.