Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Φιλιατρά: Συλλήψεις για πλαστογραφία και κλοπές οχημάτων

Συνελήφθη, την Τρίτη το μεσημέρι, στα Φιλιατρά Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φιλιατρών, ένας 33χρονος αλλοδαπός υπήκοος Πακιστάν, γιατί κατείχε πλαστό έγγραφο σχετικό με την παραμονή του στη χώρα, το οποίο κατασχέθηκε.

Επιπλέον, για......

την ίδια υπόθεση, συνελήφθη την Τρίτη το απόγευμα, ένας 45χρονος ημεδαπός, για απασχόληση μη νόμιμου αλλοδαπού, ενώ αναζητείται ακόμα ένα άτομο.

Τα αυτοκίνητα έχουν βάλει πλέον στόχο άγνωστοι στα Φιλιατρά με σκοπό να αφαιρέσουν από αυτά ηχοσυστήματα και άλλα αντικείμενα αξίας.
Έτσι στις 7.30 εχθές το βράδυ, σύμφωνα με πληροφορίες άγνωστος έσπασε το τζάμι στη θέση του συνοδηγού σε δύο Ι.Χ. αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα σε ιδιωτικό χώρο, με σκοπό την κλοπή.
Περαστικός τον αντιλήφθηκε από τον θόρυβο που έκανε στα οχήματα, με αποτέλεσμα ο δράστης να τραπεί σε φυγή και σκαρφαλώνοντας τη διπλανή μάντρα να χαθεί στο σκοτάδι.

Έντρομος όμως, πέταξε λίγο πιο πέρα τα κλοπιμαία που κατάφερε να αποσπάσει από το ένα αυτοκίνητο και πιο συγκεκριμένα ένα ράδιο-cd, ένα πορτοφόλι που περιείχε δίπλωμα και άδεια μαζί με 20 ευρώ.
Έρευνες για το συμβάν διεξάγονται από το Α.Τ. Φιλιατρών.

BEST TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.