Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Απάντηση της Εράνης Φιλιατρών στην ανακοίνωση του Ολυμπιακού Καλαμάτας

Απάντηση στην ανακοίνωση του προέδρου του Ολυμπιακού Καλαμάτας Ηλία Παπακωνσταντίνου που έκανε λόγω για «εκβιασμό» του διαιτητή Ψηλοπαναγιώτη από ανθρώπους της Εράνης, έδωσε σήμερα με ανακοίνωση της η διοίκηση της Φιλιατρινής ομάδας (φωτό).

Σε αυτή αναφέρουν πως ο διαιτητής δεν επηρεάστηκε από ..........

τις δίκαιες διαμαρτυρίες των παικτών της Εράνης αμέσως μετά το καταλογισμό του πέναλτι και πως με τον ίδιο τρόπο διαμαρτυρήθηκαν οι παίκτες του Ολυμπιακού μόλις άλλαξε την απόφαση του ο διαιτητής.
Επίσης συγχαίρουν τον διαιτητή που ανακάλεσε μια άδικη απόφαση όπως είχε δικαίωμα βάσει του νόμου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Εράνης έχει ως εξής:
«Το δ.σ. της Εράνης μετά απ” όσα διαδραματίστηκαν στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Καλαμάτας και ειδικά μετά τα όσα δημοσιεύματα αναγράφηκαν στις τοπικές εφημερίδες και αναρτήθηκαν σε διάφορα σαιτ και επειδή βάλλεται το κύρος και η αξιοπρέπεια της ομάδας μας, νιώθει την ανάγκη και οφείλει να προβεί στην ακόλουθη ανακοίνωση:
Στο συγκεκριμένο αγώνα και ενώ βρισκόμασταν στο 70ο λεπτό και το σκορ ήταν 1-1 (σκορ πρόκρισης για την ομάδα μας) ο διαιτητής κ. Ψηλοπαναγιώτης σε ένα καθαρό κόψιμο της μπάλας από παίκτη μας προς έκπληξη όλων έδειξε το σημείο του πέναλτι.

Οι παίκτες της ομάδας μας αντέδρασαν και διαμαρτυρήθηκαν και σωστά τιμωρήθηκαν με κίτρινες κάρτες. Κατά τη διακοπή του παιχνιδιού εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο και άνθρωποι από τον πάγκο μας με σκοπό να απωθήσουν και να προστατέψουν τους ποδοσφαιριστές μας από τυχόν κάρτες. Ταυτοχρόνως ζήτησαν από τον διαιτητή να συμβουλευτεί τον επόπτη που ήταν κοντά στη φάση και να μην πάρει μία άδικη απόφαση. Ο διαιτητής δεν επηρεάστηκε από τις διαμαρτυρίες μας και καλώντας τους επόπτες στο κέντρο του γηπέδου, με σκοπό να διακόψει το παιχνίδι όπως είπε, έκανε το αυτονόητο… Συμβουλεύτηκε τον επόπτη που ήταν κοντά στη φάση και ανακάλεσε την απόφαση του και ταυτοχρόνως αποκατέστησε το δίκαιο.

Ακόμη θέλουμε να συγχαρούμε την αποστολή του Ολυμπιακού και ιδιαίτερα τον πρόεδρο του που μέσω της ανακοίνωσης του παραδέχονται ότι δεν υπήρχε περίπτωση πέναλτι. Οσο για τον επόπτη νομίζουμε πως ο άνθρωπος απλά είπε αυτό που είδε και που είδαμε όλοι μας. Τι θα έπρεπε να πει δηλαδή; Οι διαμαρτυρίες της Εράνης
δεν διέφεραν σε τίποτα από τις διαμαρτυρίες του Ολυμπιακού όταν ο διαιτητής άλλαξε την απόφαση, αλλά και κατά το τέλος του αγώνα.
Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στη διαιτησία που είχε το σθένος να ανακαλέσει μια άδικη απόφαση, αξιοποιώντας απλώς το δικαίωμα που τις δίνει ο κανονισμός.

Στην ομάδα του Ολυμπιακού ευχόμαστε καλή αρχή στο πρωτάθλημα, συγχαρητήρια για την καλή τους ομάδα και ελπίζουμε να μην έχουν κάποιο παράπονο από τη φιλοξενία μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.