Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Εράνη: Για το… «3 στα 3» με την Πύλο.

ΤΟΝ Τσικλητήρα Πύλου θα (ξανα)βρει η Εράνη Φιλιατρών για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α΄ τοπικής κατηγορίας.

Οι Φιλιατρινοί .......

γνωρίζουν αρκετά καλά την φιλοξενούμενη ομάδα, καθώς είχαν κοντραριστεί μαζί της στους «16» του Κυπέλλου Μεσσηνίας, κατακτώντας δυο νίκες (4-2, 2-0).

Βέβαια, αυτό έγινε αρκετό καιρό πριν και ενδιάμεσα η Εράνη πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού εις βάρος του Ολυμπιακού και έγινε η μοναδική ομάδα από τις τρεις (3) που υποβιβάστηκαν από την Δ΄ Εθνική που συνεχίζει στο Κύπελλο.

Την Κυριακή ο Δημήτρης Παναγιώτου μετράει δυο σημαντικές απουσίες, αφού οι Στέλιος Διαμαντόπουλος και Θανάσης Γκίνο, που «κληρονόμησαν» τραυματισμούς από τον επαναληπτικό με τον Ολυμπιακό.

«Θα καταφέρουμε το ‘‘3 στα 3’’ με Πύλο»

«Κάθε πρεμιέρα είναι δύσκολη. Ιδιαίτερα με την Πύλο» ανέφερε ο έμπειρος τεχνικός για το μεθαυριανό παιχνίδι και συμπλήρωσε «την έχουμε κερδίσει δυο φορές στο Κύπελλο και βάσει πιθανοτήτων θα είναι δύσκολο να κερδίσουμε και τρίτη φορά σε ένα μήνα την ίδια ομάδα.

Η Εράνη είναι μεγάλη ομάδα για την κατηγορία και πιστεύω πως θα καταφέρουμε να κάνουμε το «3 στα 3» απέναντι σε αυτή την ομάδα».

Πως όμως η πρόκριση στους «4» του Κυπέλλου βοήθησε την ομάδα; Ο κόουτς της Εράνης απαντά: «Σίγουρα τα παιδιά έχουν καλή ψυχολογία μετά την πρόκριση αλλά γενικά η Εράνη έπαιξε με σταθερότητα. Σίγουρα η πρόκριση μας έδωσε αυτοπεποίθηση και ελπίζω να πιάσει τόπο και στο πρωτάθλημα».

Όσον αφορά στην ετοιμότητα της Εράνης, ο κ. Παναγιώτου σημείωσε:

«Δεν βρισκόμαστε σίγουρα στο 100% γιατί αρκετοί ποδοσφαιριστές είναι ακόμα ανέτοιμοι. Πιστεύω ότι είμαστε στο 80-90% περίπου, ποσοστό το οποίο είναι αρκετό να μας δώσει την νίκη».

Τέλος, ο τεχνικός των Φιλιατρινών σχολίασε και το φετινό πρωτάθλημα:

«Θεωρώ πως όλα τα ματς θα είναι αμφίρροπα και δύσκολα και τα περισσότερα θα κρίνονται στο γκολ, ενώ θα υπάρξουν και πολλές ισοπαλίες λόγω ισοδυναμίας των περισσότερων ομάδων. Ιδιαίτερα στην 1η αγωνιστική, όλα τα παιχνίδια είναι ντέρμπι».

Taklin.gr

1 σχόλιο:

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.