Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Α΄ Τοπική Μεσσηνίας Εράνη Φιλιατρών - Τσικλητήρας Πύλου 2-1. [ VIDEO ]

Ιδανικό ξεκίνημα και 3 πόντοι στο καλάθι.

Ιδανικό ήταν το ξεκίνημα για την Εράνη καθώς κέρδισε για τρίτη φορά (δυο φορές στο κύπελλο και μία στο πρωτάθλημα) τον Τσικλητήρα Πύλου στο παλιό γήπεδο Φιλιατρών.
Η ομάδα του Δημήτρη Παναγιώτου έκανε απλά το χρέος της παίζοντας καλή μπάλα και δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες να διευρύνει το σκορ.

Η Εράνη ευτύχησε ....

στο 15ο Λεπτό με τον Αλμπαν Γκρέτσα να ανοίξει το σκορ στο παιχνίδι, να αποβάλει το άγχος της ομάδας και απο εκεί και μετά να πετύχουν ότι καλύτερο μπορούν.
Η Εράνη δημιούργησε ευκαιρίες στην εστία της Πύλου αλλά καμία δεν "μεταφράστηκε" σε τέρμα και έτσι οι δυο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με την Εράνη να προηγείται.

Στην επανάληψη η Εράνη κυνήγησε το δεύτερο γκόλ όπου στο 69 ο Χρονόπουλος πλάσαρε τον τερματοφύλακα της Πύλου και έκανε το 2-0.
Λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 75 και ενω Εράνη είχε χαλαρώσει νομίζοντας ότι ο αγώνας είχε κλειδώσει, ένα λάθος στην άμυνα της Εράνης ο Δούνιας το εκμεταλλεύτηκε και μείωσε σε 2-1 με πλασέ.

Μετα την μείωση και μέχρι το τέλος του αγώνα η Πύλος πίεσε πιστεύοντας ότι μπορεί να φέρει τον αγώνα στα ίσια και σημειώθηκαν αρκετά σκληρά φάολ από τους φιλοξενούμενους ξεσηκώνοντας τις διαμαρτυρίες του κόσμου της Εράνης.
Σε γενικές γραμμές πολύ καλή η διαιτησία του Αλεξέα (βοηθοί Γιαννέτσος και Γιαννέας) χωρίς να αποφύγει κάποια σημεία λαθών όπου έκαναν τους φιλοξενούμενους αλλά και τους λιγοστούς οπαδούς του Τσικλητήρα να διαμαρτυρηθούν έντονα.

Οι συνθέσεις:

ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ: Αθανασόπουλος, Γιάννης, Αλεξανδρόπουλος, Μπεγλετζής, Αλμπάν, Κώτσος, Μοροσάνου, Αντωνόπουλος, Κιούτακ, Κόλλιας.

ΠΥΛΟΣ: Μίντζηρας, Τσώνης, Κωστόπουλος, Παπαγεωργίου, Κατσιγιάννης, Πανταζόπουλος, Δούνιας, Διακουμής, Πλατάκης, Κουλόπουλος, Σωτηρόπουλος.


3 σχόλια:

  1. File esy pou grafeis auto to arthro eisai to ligotero kompleksikos kai grafikos.. Agonistika nikisate kai bravo sas alla ta 80+ atoma pou esy ta eides ''ligosta'' ,de nomizw na ta mazeuei alli omada se ektos edra paixnidi... kalinixta!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 80+....
    Δηλαδή ήσασταν περισσότεροι από τον κόσμο της Εράνης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 80+ den htan alla htan sigoura perissoteroi apo tous filiatrinous, an deite sthn arxh tou video 0:12 osoi einai orthioi kai oi apo katw einai tou tsiklitira.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.