Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Κυπαρισσία: 11η Πανελλήνια Λαμπαδηδορμία εθελοντών Αιμοδοτών Ελλάδος

Η ΦΛΟΓΑ ΤΗΣ 11ΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑΣ
ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4/10/2013 ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

Την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013 στις 11.30 π.μ. στην πλατεία της Κυπαρισσίας θα γίνει η υποδοχή της Φλόγας της 11ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας της 26ης Αμφικτιονίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών Ελλάδος.
Η λαμπαδηδρομία ξεκίνησε τον ......

Ιούλιο και θα καταλήξει στις 4 Οκτωβρίου στην Καλαμάτα σε μια προσπάθεια ευαισθητοποίησης των πολιτών στη δωρεά αίματος ώστε η Ελλάδα να γίνει αυτάρκης σε αίμα.

Στο πέρασμά της από το Δήμο μας θα την υποδεχθεί από την πλευρά του Δήμου Τριφυλίας ο επιτετραμμένος Σύμβουλος Κυπαρισσίας κ. Γιώργος Σαμπαζιώτης και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και από το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας θα παραβρίσκονται η διευθύντρια κ. Αναστασία Καλοφωλιά και ο αιματολόγος επιμελητής του Β΄Τμήματος Αιμοδοσίας κ. Χυδεριώτης Σταύρος.

Την ίδια ώρα στην πλατεία θα παραβρίσκεται συνεργείο αιμοδοσίας του νοσοκομείου το οποίο θα συνοδεύεται από όχημα ώστε όποιος από τους παρευρισκόμενους θελήσει θα μπορεί να αιμοδοτήσει. Παράλληλα θα οργανωθεί μια συμβολική λαμπαδηδρομία στους κεντρικούς δρόμους της Κυπαρισσίας με τη φλόγα των εθελοντών.

Καλούμε τους εθελοντές αιμοδότες, τα σχολεία του Δήμου μας, τους αθλητικούς, πολιτιστικούς και κοινωνικούς φορείς της περιοχής μας να τιμήσουν με την παρουσία τους μια σημαντική προσπάθεια ευαισθητοποίησης της κοινής γνώμης είτε αιμοδοτώντας είτε λαμβάνοντας μέρος στη λαμπαδηδρομία.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ
ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.