Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Στην Κυπαρισσία οι ποδηλάτες της Αγάπης. [ Φωτογραφίες και Video ]

Στην Κυπαρισσία βρέθηκαν χθές το απόγευμα τρείς Έλληνες και τρείς Κύπριοι ποδηλάτες της αγάπης που ξεκίνησαν από την Αλεξανδρούπολη και την Κομοτηνή και περνώντας όλη την Ηπειρωτική Ελλάδα, νησιά του Αιγαίου και θα καταλήξουν στην Κύπρο.

Σκοπός του ταξιδιού αυτού είναι κατα κύριο.....

λόγο κοινωνικός καθώς προτρέπουν τους πολίτες να συγκεντρώσουν όσα περισσότερα τρόφιμα γίνεται για να προσφερθούν στα κοινωνικά Παντοπωλεία και σε συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη.

Στην χθεσινή συνέντευξη τύπου οι ποδηλάτες μίλησαν για την δύσκολη εποχή που βιώνει τόσο η Ελλάδα όσο και η Κύπρος και πως ξεκίνησαν την ποδηλασία αγάπης. Πρέπει να κοιτάξουμε το εμείς και όχι το εγώ είπαν χαρακτηριστικά.

Ο Διευθυντής του Γυμνασίου Κυπαρισσίας Γιάννης Ρούσης είπε ότι το μήνυμα που εκπέμπεται, είναι βαθειά πολιτικό αλλά και βαθειά διδακτικό για τους μαθητές.
Ο Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Τριφυλίας Ζαχαρίας Κανελλόπουλος είπε ότι είναι συγκινημένος για το εγχείρημα των ποδηλατών της Αγάπης.
Στέλνει ένα μήνυμα αγάπης ελπίδας και αισιοδοξίας και αλληλεγγύης για όλους μας.

Δείτε την συνέντευξη τύπου







3 σχόλια:

  1. τι φοβερη οργανωση! Τι ποσα αγαπης απο τους δημαρχισκους κάθε επιπεδου...Κοσμοπλημμυρα...Υπόθέτω οτι οι ποδηλατες θα επαθαν πλακα απο την υποδοχη !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ,ΠΟΥ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ....ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ Κ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.