Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Δικαστική απόφαση «βόμβα»: Δεν είναι ο Δάντης ο συνθέτης του My number One

O Μάνος Ψαλτάκης και όχι ο Χρήστος Δάντης είναι ο συνθέτης του τραγουδιού «My number One» με το οποίο είχε συμμετάσχει η Ελενα Παπαρίζου στη Eurovision το 2005 κατακτώντας την πρώτη θέση.

Την απόφαση ......

του δικαστηρίου αποκάλυψε ο συνθέτης Μάνος Ψαλτάκης με ανάρτησή του στο Facebook δηλώνοντας ικανοποιημένος και αποκαλύπτοντας ότι από εδώ και στο εξής, σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου, κάθε φορά που ο Χρήστος Δάντης θα λέει ότι το «My Number One είναι δικό του θα πρέπει να πληρώνει 1.000 ευρώ.

«Εμένα με ενδιέφερε η πρωτόδικη απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου, το οποίο με δικαίωσε. Αναφέρει ότι είναι καθαρά κλεμμένο το τραγούδι και κάθε φορά που ο Χρήστος Δάντης λέει πως είναι δικό του θα πληρώνει 1.000 ευρώ», είπε ο συνθέτης.

Οσον αφορά το ενδεχόμενο ο Χρήστος Δάντης να προσφύγει στο Εφετείο κατά της απόφαση του Πρωτοδικείου ο κ. Ψαλτάκης σημειώνει: «Και στο Εφετείο να πάει κακό δικό του θα κάνει. Αν θυμάστε στις συνεντεύξεις μου από τότε έλεγα "κακό της κεφαλής του", γιατί δεν επιθυμούσα να κάνω τίποτα, αυτός ήθελε να κάνει μαγκιές. Εμένα δεν με ενδιαφέρουν τα χρήματα γιατί είμαι αρκετά μάγκας και έξυπνος να ζω και χωρίς αυτά».

Μετά από αυτήν την εξέλιξη, λόγος έγινε για το αν κινδυνεύει να χάσει την πρωτιά του, το τραγούδι «My number one» στο διαγωνισμό της Eurovision. Την απορία έλυσε η ίδια η EBU η οποία με μια λιτή ανακοίνωση τονίζει ότι «το My number One κέρδισε τον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού και αυτό δεν αλλάζει».

iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.