Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Φιλιατρά: Με βουλωμένα φρεάτια θα υποδεχτούν τον χειμώνα.

Μπήκαμε στο φθινόπωρο, και οι πρώτες βροχές έχουν ήδη πέσει.
Και ενώ θα έπρεπε ο Δήμος -λέμε τώρα.... Δήμος- να έχει μεριμνήσει ώστε να έχουν ξεβουλώσει όλα τα φρεάτια της πόλης για να μπορέσουν να απορροφήσουν τα νερά της βροχής, εν τούτοις σε αρκετές περιπτώσεις πολλά φρεάτια είναι ακόμα βουλωμένα, με αποτέλεσμα τα νερά της βροχής, αντί να οδηγούνται μέσω του δικτύου ομβρίων εκεί που πρέπει να πάνε, θα δημιουργήσουν κανάλια της Βενετίας στην πόλη.

Αναγνώστης μας μας κατήγγειλε χθες το απόγευμα ότι δυο φρεάτια ........

στην οδό Δεκατεσσάρων, και συγκεκριμένα κοντά στην αρχή της Δεκατεσσάρων, είναι βουλωμένα με σκουπίδια και χώματα μέχρι επάνω, ΔΕΝ έχουν καθαριστεί από τον Δήμο και με μια δυνατή νεροποντή κινδυνεύει η δεκατεσσάρων ή τμήματα της να γίνουν... βενετία!
Άλλωστε αυτό δεν είναι η πρώτη φορά καθώς το έργο το έχουν ξαναδεί και το έχουν γευτεί.
Δηλαδή τι πρέπει να κάνουμε? Αναρωτιέται ο αναγνώστης μας. Να πλημμυρίσουμε και μετά να πάμε στο Δημαρχείο για πυγμαχικό αγώνα?

Σήμερα με μια πρόχειρη βόλτα που κάναμε σε ορισμένα σημεία της πόλης, εντοπίσαμε αρκετά φρεάτια με μπάζα και φύλλα μέσα αλλά και αρκετά φρεάτια καθαρά.

Και ρωτάμε την Δημοτική αρχή και τον πρόεδρο του τοπικού Συμβουλίου. Αν υπάρξει νεροποντή... θα μας λέτε πάλι κ. Στάμο ότι η ποσότητα του νερού ήταν μεγάλη και δεν προλάβαιναν οι βάνες να απορροφήσουν τα πολλά νερά?

Η εικόνα μιλά μόνη της για τα χάλια..

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΩΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ να ρίξουν μια ματιά και εκείνοι στα φρεάτια ομβρύων που υπάρχουν έξω από το σπίτι τους και όπου εντοπίσουν πρόβλημα να μας στείλουν φωτογραφία στο e-mail μας FiliatraNews@gmail.com με το βουλωμένο φρεάτιο και να μας λένε και το σημείο που βρίσκεται για να δημοσιευθεί.
Εννοείται ότι τα στοιχεία του αναγνώστη / αναγνώστριας θα παραμείνουν ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΜΑΣ.


4 σχόλια:

  1. mia foto apo to spasmeno idragogio brosta ston pirso...2 mines tora..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τον χαντακα δεν θα τον καθαρισουν
    θα πνιγουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα πινιγούμε έτσι και αλλιώς από τα χρέη οπότε μια βροχη μας σώνει μόνο!!!!χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΗ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΧΑΝΤΑΚΑ,ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο ΚΑΤΗΣ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.