Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Στην Καλλιθέα για δύο χρόνια ο Σωτήρης Λυμπερόπουλος

Στην Καλλιθέα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Σωτήρης Λυμπερόπουλος, ο οποίος συμφώνησε για δύο χρόνια με τον αθηναϊκό σύλλογο.
Ο 36χρονος .....

Φιλιατρινός γκολκήπερ αποτελούσε διακαή πόθο για τη Μαύρη Θύελλα που εξακολουθεί να βρίσκεται σε αναζήτηση ενός έμπειρου τερματοφύλακα, αλλά υπήρχαν πολλά εμπόδια σε διάφορα επίπεδα που δυστυχώς δεν κατέστη δυνατόν να ξεπεραστούν στην παρούσα στιγμή.

Τουλάχιστον ο Σωτήρης Λυμπερόπουλος θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί για έναν ακόμη σε υψηλό επίπεδο και πιο συγκεκριμένα στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, ενώ αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Καλλιθέας που τον κέρδισε τελικά έχει ως εξής:

«Από σήμερα και για τα επόμενα 2 χρόνια ο Σωτήρης Λυμπερόπουλος θα φοράει και θα αγωνίζεται με τα χρώματα της Καλλιθέας. Ο έμπειρος τερματοφύλακας που επί σειρά ετών αγωνίζεται στις δύο μεγάλες κατηγορίες της Ελλάδας, έχοντας περάσει από Καλαμάτα, Εθνικό Πειραιώς, ΑΕΚ, Άρη Θεσσαλονίκης, Ακράτητο, Καστοριά, Skoda Ξάνθη, είναι μία σημαντική προσθήκη για την Καλλιθέα και πιστεύεται ότι θα βοηθήσει την ομάδα μας να επιτύχει τους στόχους της και να πρωταγωνιστήσει στο φετινό πρωτάθλημα».

Θαρρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.