Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Κύπελλο Μεσσηνίας: Καθαρό σκορ θέλει ο Ολυμπιακός. Να καθαρίσει την πρόκριση η Εράνη

Την ομάδα με τις περισσότερες κατακτήσεις κυπέλλων καλείται να πετάξει εκτός θεσμού ο Ολυμπιακός Καλαμάτας και εξ αντικειμένου καταλαβαίνει κανείς πως η αποστολή του είναι πολύ δύσκολη.
Ομως στο .,.....

«ερυθρόλευκο» στρατόπεδο έχουν εμπιστοσύνη στην ομάδα τους και ξέρουν πως αν παίξουν σύμφωνα με τις δυνατότητες τους τότε έχουν πολλές πιθανότητες να βρεθούν αυτοί στα ημιτελικά.

Η ομάδα του Σπύρου Τσίκινη θα αναζητήσει ένα καλό σκορ στο σημερινό πρώτο ματς για να πάει έστω και με ελαφρύ προβάδισμα στη ρεβάνς των Φιλιατρών που αναμένεται ακόμη δυσκολότερη.
Η καλαματιανή ομάδα θα προσπαθήσει να είναι πιο αποτελεσματική, κάτι που δεν ήταν στα παιχνίδια με τον Αστέρα Αρφαρών (έχασε και στα 2 ματς πολλές ευκαιρίες) και λίγο έλειψε να το πληρώσει.
Οι απουσίες πάντως δεν λείπουν αφού εκτός είναι οι τραυματίες Αριτζής, Πανταζής και Περιβολάρης.
Ο Μπαλαλάς φαίνεται πως θα αγωνιστεί μιας και ξεπερνά τον τραυματισμό του, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Σίνου.
Στον αντίποδα η Εράνη πέρασε χωρίς δυσκολία τα εμπόδια των Τσικλητήρα Πύλου και Μιλτιάδη, όμως τώρα το έργο της είναι σαφώς δυσκολότερο απέναντι στον ισχυρό Ολυμπιακό Καλαμάτας. Αυτό το γνωρίζουν ο Δημήτρης Παναγιώτου και οι παίκτες του που θα πάνε σήμερα στο «Γ. Λουκαρέας» για να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα, είτε αυτό είναι η νίκη είτε η ισοπαλία.

Η Εράνη έχει σπουδαία παράδοση στο θεσμό του κυπέλλου, όντας η πολυνίκης του θεσμού και θέλει φέτος να φτάσει και πάλι στον τελικό κάτι που είναι εφικτό αρκεί να δείξει το καλό της πρόσωπο.
Το θετικό είναι πως όλοι οι παίκτες είναι διαθέσιμοι (αποθεραπεύτηκε και ο Χρονόπουλος) και έτσι ο έμπειρος τεχνικός θα έχει αρκετές επιλογές για τη συγκρότηση της 11αδας.
Η τελευταία προπόνηση εν όψει του σημερινού αγώνα έγινε χθες το απόγευμα στο γήπεδο Φιλιατρών.

taklin.gr

1 σχόλιο:

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.