Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Μήνυμα Αναγνώστριας: Παράβολο από την ΔΟΥ Καλαμάτας για εκδοση ταυτότητας

Υπάρχει και απάντηση μας

Αγαπητό filiatra news

Ονομάζομαι Γεωργία Μπάκα και βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να σας αναφέρω τα εξής : ......

1. Η μητέρα μου Κωνσταντοπούλου Αλεξάνδρα 80 ετών και με προβλήματα υγείας απώλεσε προ ημερών το δελτίο αστυνομικής ταυτότητας και επιχειρεί όλες τις ενέργειες για την έκδοση νέου δελτίου
2. Ένα από τα δικαιολογητικά που της ζητήθηκε ήταν η κατάθεση παραβόλου 9 € το οποίο πρέπει να το προμηθευτεί από την τοπική Δ.Ο.Υ., διότι κανένας άλλος δεν μπορεί να το εκδώσει !
3. Εδώ αρχίζει ο Γολγοθάς της. Πρέπει πρωί – πρωί να μεταβεί στην Δ.Ο.Υ. Καλαμάτας (απόσταση 60km τουλάχιστον) να δαπανήσει 14 € με το ΚΤΕΛ, να διασχίσει όλη την Πόλη με ταξί ή με τα πόδια, να στηθεί σε ατελείωτες ουρές και το απόγευμα να γυρίσει στην Κυπαρισσία.

Αγαπητό filiatra news

Αν πιστεύει κανένας τις κατά καιρούς εξαγγελίες των κυβερνώντων ότι όλα όσα υφιστάμεθα είναι για το ‘’καλό μας’’ ας κάνει τον κόπο να εξηγήσει καταπρόσωπο στην υπερήλικη μητέρα μου ότι η σύγχρονη, ευέλικτη και αντιγραφειοκρατική ‘’Νέα Ελλάδα’’ που οικοδομείται θα την απαλλάξει από κάθε ταλαιπωρία και θα βρίσκεται αρωγός και συμπαραστάτης σε κάθε πρόβλημά της.

Με τιμή
Μπάκα Γεωργία

Υ.Γ.
Σας ενημερώνω ότι μετά το κλείσιμο της Δ.Ο.Υ. Κυπαρισσίας (14-1-2013) έχει, υποτίθεται, δημιουργηθεί Κ.Ε.Φ. (Κέντρο Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων) αλλά, αλίμονο, χρησιμεύει ως τροχονόμος προς την Καλαμάτα.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΦΙΛΙΑΤΡΑ NEWS

Αγαπητή κ. Μπάκα.
Έχετε απόλυτο δίκιο να διαμαρτύρεστε καθώς η απόσταση για την ΔΟΥ Καλαμάτας είναι τεράστια. Έτσι σκεφτήκαν κάποια ΗΛΙΘΙΑ κυβερνητικά μυαλά.
Όμως σας έχουμε καλά νέα. Από χθες Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου μπορείτε να εκδώσετε Ηλεκτρονικό παράβολο και να κάνετε την δουλειά σας.
Δείτε την δημοσίευση για το θέμα του ηλεκτρονικού παραβόλου (κλικ) και ελπίζουμε να μπορέσετε να εξυπηρετηθείτε.

Από την ομάδα Διαχείρισης

4 σχόλια:

  1. Στην πρώτη φάση λειτουργίας της Εφαρμογής «e- Παράβολο» θα είναι διαθέσιμα ηλεκτρονικά παράβολα του «Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων» και στην συνέχεια θα εντάσσονται σταδιακά παράβολα από άλλους Δημόσιους Φορείς αποδέκτες παραβόλων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΦΙΛΙΑΤΡΑ NEWS
    Στην πρώτη φάση λειτουργίας της Εφαρμογής «e- Παράβολο» θα είναι διαθέσιμα ηλεκτρονικά παράβολα του «Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων» και στην συνέχεια θα εντάσσονται σταδιακά παράβολα από άλλους Δημόσιους Φορείς αποδέκτες παραβόλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωραία...! Θα κάτσει η γιαγιά μπροστά στο λάπτοπ να εκδώσει ένα... Άλλο λέμε. Ποια είναι η υπηρεσία που θα απευθυνθεί να της "βγάλει" αυτό το ηλεκτρονικό παράβολο;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φιλοι μου για αδεια ανελκυσης η καθελκυσης σκαφους απο το λιμανι Κυπαρισσιας χρειαζετε παραβολο.Ακουστε το ποσον.0.80 λεπτα τη φορα και αυτα απο τη ΔΟΥ Καλαματας. Συγχαρητηρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.