Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Δημήτρης Παναγιώτου: «Δείξαμε την δέουσα σοβαρότητα»

Ικανοποιημένος με τον τρόπο που αγωνίστηκαν οι παίκτες του κόντρα στον Μιλτιάδη έμεινε ο προπονητής της Εράνης, Δημήτρης Παναγιώτου. Διαβάστε αναλυτικά τι δήλωσε στο MessiniaGoal.

O τεχνικός των Φιλιατρινών, Δημήτρης Παναγιώτου, με .......

δηλώσεις του στο MessiniaGoal τόνισε πως έμεινε ικανοποιημένος από τον τρόπο που έπαιξαν οι παίκτες του κόντρα στον Μιλτιάδη, ωστόσο θεωρεί πως υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης μιας και ακόμη είναι αρκετά νωρίς.

«Δείξαμε την δέουσα σοβαρότητα κόντρα στον Μιλτιάδη και καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε μια καλή εμφάνιση. Το τελικό σκορ αποτυπώνει πλήρως την εικόνα του παιχνιδιού. Πρέπει όμως να τονίσω πως δεν είμαστε ακόμη απολύτως έτοιμοι, καθώς βρισκόμαστε μόλις στην 4η εβδομάδα προετοιμασίας. Για το λόγο αυτό χρειάζεται περισσότερη δουλειά και υπομονή από όλους μας».

Με το 4-0 του πρώτου αγώνα ο επαναληπτικός στην έδρα του Μιλτιάδη την προσεχή Κυριακή (17:00) αποκτά… τυπική διαδικασία για την Εράνη. Η προετοιμασία για την εν λόγω αναμέτρηση ξεκίνησε σήμερα με προπόνηση στο γήπεδο των Φιλιατρών (17:30) και θα συνεχιστεί Παρασκευή και Σάββατο.

Ο Γρηγόρης Αναστασόπουλος που προφυλάχθηκε από το τελευταίο παιχνίδι λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό πιθανότα θα δώσει το παρών, όχι όμως και ο Ανδρέας Χρονόπουλος που εξακολοθεί να ταλαιπωρείται από ένα αιμάτωμα στο κουτεπιέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.