Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Στον Αλευρά οι ποδηλάτες της αγάπης

Τους ποδηλάτες αγάπης υποδέχθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Παναγιώτης Αλευράς στην αίθουσα «ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΦΩΤΕΑΣ» του Διοικητηρίου, στα πλαίσια της Πανελλαδικής – Παγκυπριακής Ποδηλασίας Αγάπης που στηρίζει η Περιφέρεια Πελοποννήσου και ξεκίνησε από την Κομοτηνή την 1η/9/2013 και θα τερματίσει στη Λεμεσό στις 11/10/2013.

Στόχος της ποδηλασίας αγάπης είναι η στήριξη των κοινωνικών .......

ομάδων που πλήττονται ιδιαίτερα από την οικονομική κρίση και αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης στην Ελλάδα και την Κύπρο. Πρόκειται για μια φιλανθρωπική προσπάθεια με σκοπό να μαζευτούν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης που θα διατεθούν στα κοινωνικά παντοπωλεία και σε άπορες οικογένειες.

Ο Αντιπεριφερειάρχης στην συνάντηση αυτή εξήρε την προσπάθεια των ποδηλατών και τόνισε ότι η παρουσία τους μας γεμίζει δύναμη και αισιοδοξία για τις δύσκολες στιγμές που περνά η πατρίδα μας. Δήλωσε ότι αυτό το μήνυμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης που στέλνουν οι ποδηλάτες με την προσπάθειά τους μακάρι και άλλες κοινωνικές ομάδες να το μιμηθούν για να βοηθήσουν συνανθρώπους μας στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Ο κ. Αλευράς κάλεσε τους πολίτες, του συλλόγους, τα επιμελητήρια και τους επιχειρηματίες να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή και να προσφέρουν όποια είδη μπορούν στο γραφείο 373 του ισογείου του Διοικητηρίου που έχει στηθεί γι’ αυτό το σκοπό για μία εβδομάδα από Δευτέρα 23 μέχρι Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013, ώρες εργάσιμες. Υπεύθυνοι υπάλληλοι: Αβδάλας Δημήτρης (τηλ επικοινωνίας 27213 61375) και Κωνσταντόπουλος Ιωάννης (τηλ. επικοινωνίας 27213 61356).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.