Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Φιλιατρά: Αστυνομική επιχείρηση χθές βράδυ με ελέγχους σε οχήματα

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ περίπου στις 10 με ελέγχους για Διπλώματα ασφάλειες και άλλα απαραίτητα έγγραφα σε αυτοκίνητα και μηχανάκια.

Σύμφωνα με πληροφορίες .....

του Φιλιατρά News οι αστυνομικοί φόρτωσαν σε φορτηγό 5 με 6 μηχανάκια -κάποιοι μιλούν για τέσσερα- που δεν είχαν πινακίδα κυκλοφορίας ενώ έπεσαν και βαριές καμπάνες σε πρόστιμα.
Τα μηχανάκια οι αστυνομικοί τα μετέφεραν στην Κυπαρισσία και οι ιδιοκτήτες τους προκειμένου να τα παραλάβουν θα πρέπει πρώτα να καταβάλουν το πρόστιμο που τους βεβαιώθηκε.

Το πρόβλημα με τα ανασφάλιστα αυτοκίνητα και μηχανάκια στα Φιλιατρά είναι μεγάλο και θα πρέπει η αστυνομία να εντατικοποιήσει τους ελέγχους προς όλους τους οδηγούς ανεξαιρέτως προκειμένου το φαινόμενο να εξαλειφθεί.
Δεν χρωστά τίποτα ο νόμιμος οδηγός να ταλαιπωρείται όταν για κακή του τύχη εμπλακεί σε ατύχημα με οδηγό ανασφάλιστου οχήματος.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα υπάρχει κυρίως με τους μετανάστες όπου πολλοί δεν έχουν ασφάλεια και ορισμένοι ούτε καν δίπλωμα οδήγησης αποτελώντας δημόσιο κίνδυνο.
Όμως για να μην είμαστε και άδικοι υπάρχουν και Έλληνες που κυκλοφορούν στην πόλη με ανασφάλιστα οχήματα και κάποιοι -ευτυχώς πολύ λίγοι- χωρίς καν πινακίδες κυκλοφορίας.

2 σχόλια:

  1. ΚΑΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ..
    ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΓΝΩΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΗΜΑΝΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλέ το σπιτι μου το καναν αστυνομικο τμημα ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.