Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Πέτρος Τατούλης: Έργο πρώτης προτεραιότητας για την Περιφέρεια Πελοποννήσου ο οδικός άξονας Καλαμάτα – Ριζόμυλος – Πύλος – Μεθώνη

Σχολιάζοντας αναφορές για τον οδικό άξονα Καλαμάτα – Ριζόμυλος – Πύλος – Μεθώνη Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης χαρακτήρισε το έργο ως έργο πρώτης προτεραιότητας για την περιφέρεια Πελοποννήσου.
Συγκεκριμένα ο κ. Τατούλης δήλωσε:....

«Ο συγκεκριμένος οδικός άξονας αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα αναπτυξιακά έργα και έργο πρώτης προτεραιότητας για την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Επαναλαμβάνω απευθυνόμενος προς όλους όσους κάνουν δηλώσεις για το έργο αυτό ότι έχουμε τη διαβεβαίωση του Υπουργείου ότι το θα το εντάξει στο τομεακό του πρόγραμμα. Σε περίπτωση ωστόσο που, για οποιονδήποτε λόγο, αυτό δεν καταστεί εφικτό η Περιφέρεια Πελοποννήσου είναι έτοιμη να αναλάβει την ευθύνη υλοποίησής του. Οι τεχνικές μας υπηρεσίες από την πρώτη στιγμή έχουν λάβει οδηγία να ενεργοποιήσουν όλες τις δομές τους για να παρακολουθούν και να συνδράμουν στη μελετητική ωρίμανση του έργου. Η Περιφέρεια Πελοποννήσου άλλωστε ήταν αυτή που ανακίνησε πρώτη το θέμα αυτό.

Η Πελοπόννησος έχει αλλάξει σελίδα και με συνδυασμένες ενέργειες σε όλους τους τομείς κινείται στο δρόμο της ανάπτυξης. Οι Μεσσήνιοι πολίτες να είναι βέβαιοι ότι θα αποκτήσουν ασφαλές και άνετο οδικό δίκτυο, ιδίως μάλιστα για τη σύνδεση της πρωτεύουσάς τους με ένα προορισμός με ιδιαίτερα τουριστικά και αγροτικά αναπτυξιακά χαρακτηριστικά».

1 σχόλιο:

  1. ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΑΡΑΓΕ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.