Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Κύπελλο Μεσσηνίας: Προς απόρριψη πάει η ένσταση του Μιλτιάδη εναντίον της Εράνης.

Προς απόρριψη βαίνει η Ένσταση του Μιλτιάδη από το Πυργάκι καθώς οι ισχυρισμοί της διοίκησης είναι αβάσιμοι και καμία παρατυπία δεν υπάρχει από πλευρά της Εράνης στην χρήση ξένων παικτών.
Η κατηγορία με .....

την οποία έκανε ένσταση η ομάδα του Μιλτιάδη, αναφέρει ότι η Εράνη χρησιμοποίησε παράτυπα 5 ξένους παίκτες ( Μοροσάνου, Κιούτακ, Γκίνος, Γιάννης, Αλμπαν ) κατά παράβαση του κανονισμού.

Από την πλευρά της η Εράνη αντικρούει την κατηγορία συγκεντρώνοντας και αποστέλλοντας τόσο στην ΕΠΟ όσο και στην ΕΠΣ Μεσσηνίας όλα τα απαραίτητα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι τόσο ο Γκίνος όσο και ο Γιάννης είναι Έλληνες (ούτε καν ομογενείς) με Ελληνική ταυτότητα, Ελληνική υπηκοότητα, κλπ κλπ και ως εκ τούτου έχουν δικαίωμα συμμετοχής ακόμα και σε Εθνική ομάδα.

Τώρα αναμένεται να εξεταστούν τα στοιχεία από την ΕΠΣ Μεσσηνίας και να αποφανθούν επι της Ενστάσεως η οποία αναμένεται να είναι απορριπτική για την ομάδα του Μιλτιάδη.

Η απόφαση αναμενεται το αμέσως επόμενο διάστημα ενώ δεν αποκλειται να αναβληθεί το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ολυμπαικό Καλαμάτας.

1 σχόλιο:

  1. ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ...ΓΙ ΑΥΤΟ ΒΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΝΤΟΥΖΙΝΑ ΓΚΟΛ ...ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΜΙΑ ΖΩΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.