Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Παράταση μίας εβδομάδας για το Ε9

Το υπουργείο Οικονομικών προχωράει σε παράταση μίας εβδομάδας όσον αφορά την προθεσμία της ηλεκτρονικής υποβολής του Ε9, του εντύπου για τα ακίνητα.

Μετά από τα.....

τα τεχνικά προβλήματα, που δεν έχουν επιλυθεί, με αποτέλεσμα να υπάρχουν χιλιάδες φορολογούμενοι που δεν έχουν μπορέσει μέχρι σήμερα να υποβάλουν τη δήλωση στοιχείων ακινήτων, το οικονομικό επιτελείο προχωρά σε ακόμα μία μετάθεση της καταληκτικής ημερομηνίας.

Λόγω της σωρείας των λαθών και των προβλημάτων που έχουν καταγραφεί, στο ΚΕΠΥΟ επιχειρούν να διορθώσουν όσο το δυνατόν αμεσότερα τις δυσλειτουργίες του συστήματος, ώστε να μην πάει χαμένη η νέα αυτή παράταση.

Στο σημείο που έχει φτάσει η κατάσταση, με το υπουργείο Οικονομικών να κάνει αγώνα δρόμου για να συγκεντρώσει τα στοιχεία, ώστε να υπολογίσει το ΦΑΠ για το 2013, ακυρώνεται για ακόμη μια φορά η ηλεκτρονική υποβολή. Κι αυτό, γιατί στην Καραγιώργη Σερβίας έχουν αποφασίσει, αμέσως μετά τη λήξη της προθεσμίας της 26ης Σεπτεμβρίου, να δώσουν τη δυνατότητα στους φορολογούμενους να κάνουν τις οποιεσδήποτε διορθώσεις στις ΔΟΥ, όπου ανήκουν. Δηλαδή, στέλνουν ξανά τους υπόχρεους στον γκισέ, όπως ακριβώς έγινε και με τις δηλώσεις φόρου εισοδήματος.

PatrasTimes

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.