Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Πάνω από 200.000 οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV

Διπλασιάστηκε σε λιγότερο από ένα χρόνο η συνδρομητική βάση του OTE TV

Τις 200 χιλιάδες ξεπέρασε η συνδρομητική βάση του OTE TV, που προσέλκυσε πάνω από 100 χιλιάδες νέους συνδρομητές σε λιγότερο από ένα χρόνο, συνεχίζοντας τη δυναμική του ανάπτυξη στην ελληνική αγορά.
«Η ανάγκη των Ελλήνων τηλεθεατών για πλούσιο και ποιοτικό......

τηλεοπτικό περιεχόμενο σε προσιτές τιμές αποτυπώνεται ξεκάθαρα στην εντυπωσιακή ανάπτυξη του OTE TV, παρά τις συνθήκες της αγοράς, με το διπλασιασμό των πελατών μας σε λιγότερο από ένα χρόνο.

Σε αυτό το διάστημα, έχουμε ενισχύσει σημαντικά το πρόγραμμα του OTE TV σε όλες τις κατηγορίες περιεχομένου και διατηρούμε τις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς. Ο OTE TV σήμερα προσφέρει το πλουσιότερο μπουκέτο καναλιών στην Ελλάδα, με αποκλειστικότητες, υψηλής ευκρίνειας περιεχόμενο και ποιοτικές υπηρεσίες για τους συνδρομητές του, μπαίνοντας σε όλο και περισσότερα νοικοκυριά», δήλωσε, σχολιάζοντας το ορόσημο των 200 χιλιάδων συνδρομητών, ο Γενικός Εκτελεστικός Διευθυντής του Ομίλου ΟΤΕ, κ. Ζαχαρίας Πιπερίδης.

Κατά τη διάρκεια του έτους, ο OTE TV:

Εξασφάλισε για τους συνδρομητές του ακόμη περισσότερο θέαμα σε αποκλειστικότητα από τις καλύτερες διοργανώσεις σε όλα τα σπορ παγκοσμίως (πχ Barclays Premier League, Γερμανικό Κύπελλο, EuroBasket, WRC), που μπορούν να απολαμβάνουν μαζί με τις άλλες διοργανώσεις που φιλοξενεί ο ΟΤΕ TV σε ποδόσφαιρο (Primera Division, Campionato, Bundesliga, Κύπελλο Ελλάδας, καθώς επίσης Κύπελλα Ισπανίας, Ιταλίας και Γαλλίας, Football League κα), μπάσκετ (NBA, ACB κα), μηχανοκίνητο αθλητισμό (F1, Moto GP), τένις, βόλεϊ κα.
Ενίσχυσε το αθλητικό του πρόγραμμα, λανσάροντας νέα κανάλια (OTE SPORTS 4 & 5, αναβάθμιση OTE SPORTS 3 σε HD), 6 αθλητικές εκπομπές και εμπλουτίζοντας τη δημοσιογραφική του ομάδα με καταξιωμένα ονόματα του αθλητικού ρεπορτάζ.

Εμπλούτισε το πρόγραμμά του με νέα κινηματογραφικά κανάλια (OTE Cinema 1HD, OTE Cinema 2), ακόμη περισσότερες ταινίες και σειρές, σε συνεργασία με κορυφαία χολιγουντιανά στούντιο (Walt Disney, Sony Pictures, Miramax), μεγάλες ευρωπαϊκές εταιρείες παραγωγής (BBC, TF1), αλλά και ελληνικές εταιρείες διανομής (Odeon, Feelgood Entertainment, Spentzos Films, Hollywood Entertainment, Strada Films κα).
Ενισχύθηκε με νέα θεματικά κανάλια (HISTORY HD, Travel Channel HD, MAD, Body in Balance, Motorvision HD), ολοκλήρωσε τη διάθεση όλων των καναλιών εθνικής εμβέλειας (ΑΝΤ1, Μακεδονία TV) και συνέχισε την προσθήκη περιφερειακών και τοπικών καναλιών.
Επίσης, συνέχισε να αναβαθμίζει την εμπειρία των συνδρομητών του με ποιοτική εξυπηρέτηση και νέες υπηρεσίες (πχ OTE TV GUIDE Application).

Οι συνδρομητές του OTE TV μπορούν να απολαμβάνουν πάνω από 50 live αθλητικές μεταδόσεις την εβδομάδα, περισσότερες από 1.000 ταινίες το χρόνο και 25 πρεμιέρες το μήνα, ποιοτικά ντοκιμαντέρ, παιδικά προγράμματα και περιεχόμενο για όλη την οικογένεια. Το πλήρες πρόγραμμα του OTE TV (Full pack), με πάνω από 70 ψηφιακά κανάλια, από τα οποία τα 17 σε ποιότητα HD, διατίθεται στην πιο ανταγωνιστική τιμή της αγοράς, με μόνο 21,90 ευρώ το μήνα.*

Ο OTE TV συνεχώς εμπλουτίζεται με νέο περιεχόμενο και ποιοτικές υπηρεσίες αποκλειστικά για τους συνδρομητές του.

*Η υπηρεσία OTE TV παρέχεται ως αορίστου χρόνου με ελάχιστη 12μηνη παραμονή. Η ειδική τιμή για πελάτες ΟΤΕ ισχύει για κατόχους οικιακής τηλεφωνικής σύνδεσης ΟΤΕ.

3 σχόλια:

  1. Μετά τις αυξήσεις πού έκανε, οι οποίες ίσχυσαν και για τους υφιστάμενους συνδρομητές, πλέον σου έρχεται πιο φτηνά να έχει νόβα και forthnet, παρά οτε και οτετβ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ 5:48.
    ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΘΑ ΠΑΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΟΤΕ ΤV

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. του χρόνου θα είναι πολύ δύσκολα για τον οτε με τα 4 δισ ευρώ που χρωστάει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.