Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

Φιλιατρά: Μάγεψαν οι "Παραβάτες" σε μια μουσική βραδιά όνειρο. [ VIDEO ]

Σε μια κατάμεστη από κόσμο πλατεία τα μέλη του Φιλιατρινού συγκροτήματος "παραβάτες" έδωσαν χθες βράδυ μια μαγευτική συναυλία που δημιούργησε κέφι και καλή διάθεση σε όσους είχαν την τύχη να την απολαύσουν.

Ο κόσμος ήταν πραγματικά πάρα πολύς σε βαθμό που η ανεύρεση Ελευθερίου καθίσματος σε όλα ανεξαιρέτως τα μαγαζιά της Πλατείας να είναι πολύ δύσκολη έως ακατόρθωτη υπόθεση καθώς πολλά από τα τραπέζια να καταληφθούν από πολύ νωρίς.
Ο Γιάννης Καφκάς με την παρέα του ...........

κράτησαν επι 3,5 ώρες καθηλωμένους τους παρευρισκόμενους οδηγώντας τους σε ένα πολύ όμορφο μουσικό ταξίδι στις επιτυχίες. Και φυσικά καταχειροκροτήθηκαν απ όλους.
Εκεί που πραγματικά συγκίνησε ο Γιάννης Καφκάς είναι όταν είπε από μικροφώνου ότι αισθάνεται την ανάγκη να πει ένα τραγούδι του "Φούμα φούμα" που τραγουδούσε με τον φίλο του τον Μπάμπη με τον οποίο ξεκίνησαν αυτό το μουσικό γκρουπ. Και εννοούσε τον αδικοχαμένο από την επάρατη νόσο Μπάμπη Σουρέτη.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η χθεσινοβραδινή συναυλία που έδωσαν οι "Παραβάτες" καλύφθηκε εξ ολοκλήρου από χορηγίες των Επαγγελματιών κυρίως της Πλατείας ενώ από τον Δήμο Τριφυλίας δεν έδωσαν ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ.
Ήταν η μοναδική αξιόλογη εκδήλωση που έγινε στα Φιλιατρά ΟΛΟ το καλοκαίρι και σε αυτήν ο Δήμος ήταν ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΑΤΑ ΑΠΩΝ.
Και φέτος η ηχητική κάλυψη της εκδήλωσης έγινε από την επιχείρηση "Ηχος και Θέαμα" του Θανάση Λάγαρη.

Ωστόσο πραγματοποιήθηκε και λαχειοφόρος αγορά με έπαθλο 500 ευρώ προσφορά της επιχείρησης "Ηχος και Θέαμα" του θανάση Λάγαρη και ο τυχερός λαχνός που κέρδισε το ποσό είναι ο λαχνός με τον αριθμό 2.800.
Μέχρι την στιγμή της λήξης της συναυλίας δεν παρουσιάστηκε ο τυχερός και καλό θα ήταν όσοι πήρατε λαχνό να κάνετε έναν έλεγχο στα νούμερα που έχουν τα χαρτάκια σας.

Θέλουμε να δώσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στο Φιλιατρινό Συγκρότημα για την μαγευτική νύχτα που απλόχερα μας πρόσφεραν.
Εσείς που δεν καταφέρατε να βρεθείτε χθες στην πλατεία, οι παραβάτες δίνουν ραντεβού για του χρόνου.
Τα μέλη του συγκροτήματος "Παραβάτες" είναι:

Μπουζούκι Γιάννης Καφκάς
Βιολί: Φώτης Παπαϊωάννου
Αρμόνιο: Δήμος Χρονόπουλος
Ντραμς: Παναγιώτης Καφκάς
Κιθάρα: Γιάννης Μπαμπής

Τραγούδι: Γιάννης Καφκάς, Παρασκευή Καλογεροπούλου και Χριστίνα Ράμμου

Πάρτε μια μικρή γεύση από την χθεσινή βραδιά



2 σχόλια:

  1. Πάντως ο ήχος απαράδεκτος,δε καταλαβαίναμε αν τραγουδάει άντρας ή γυναίκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν τα γραφεις καλα φιλε...τα μαγαζια τις πλατειας απλος τα τσεποσαν...πισω εχει η αχλαδα την ουρα !!(Γιαννακη παλι κοτσιφακι πιαστικες)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.