Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Συνάντηση της Γ.Γ. ΥΠΕΚΑ Ν. Γιαννακοπούλου με τον Δήμαρχο Καλαμάτας Π. Νίκα

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Καλαμάτας και Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής της ΠΕΔ Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Νίκα είχε η Γενική Γραμματέας του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κα. Νάντια Γιαννακοπούλου την Τρίτη 27 Αυγούστου.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που άπτονται της διαχείρισης των.........

απορριμμάτων στην Μεσσηνία, και ιδιαίτερα της προσωρινής διαχείρισής τους έως ότου δοθεί ολοκληρωμένη λύση στο πρόβλημα.

Η Γενική Γραμματέας επιβεβαίωσε την πρόθεση του ΥΠΕΚΑ να σταθεί αρωγός και να παρέχει στον Δήμο όποια βοήθεια δύναται σε επιχειρησιακό επίπεδο προκειμένου να διευκολύνει το έργο της προσωρινής διαχείρισης των απορριμμάτων. Τόνισε επίσης ότι το ΥΠΕΚΑ θα συνεχίσει να παρέχει οικονομική, τεχνική και νομική στήριξη του Δήμου για την διαμόρφωση και υλοποίηση λύσεων τεχνικά άρτιων, επιλέξιμων και συμβατών με την ολοκληρωμένη διαχείριση των στερεών αποβλήτων, στον ενδιάμεσο χρόνο μέχρι την ανάληψη της ευθύνης διαχείρισης από τον ανάδοχο των έργων του περιφερειακού σχεδιασμού.

Παράλληλα, το Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, παρακολουθεί στενά την εξέλιξη του έργου παύσης λειτουργίας και αποκατάστασης του συνόλου των ΧΑΔΑ της επικράτειας, με στόχο αφενός να αποτραπεί η επιβολή βαρύτατων προστίμων στη χώρα μας, και αφετέρου να εξαλειφθεί οριστικά η ανεξέλεγκτη διάθεση-εναπόθεση απορριμμάτων.

1 σχόλιο:

  1. αλλη μια ανεργη απο το πα-σοκ βολευτικε .αυτη που στις εκλογες εβαζε συγγενεις να την ψηφισουν για να εχει δουλεια.ετσι θα παμε μπροστα κ Αντωνακη? αν υπηρχε σπιθαμη τσιπας η κυρια θα εψαχνε για δουλεια ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.