Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις του συλλόγου των απανταχού Χαλαζονιτών.

Με μια λαμπρή γιορτή το Σάββατο 17 Αυγούστου στην πλατεία ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗ του ΧΑΛΑΖΩΝΙΟΥ ολοκληρώθηκαν οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις του φετινού καλοκαιριού.

Οι γυναίκες του χωριού μας ανταποκρίθηκαν με θέρμη στο κάλεσμα του συλλόγου μας και παρουσίασαν η κάθε μια υπέροχες γαστριμαργικές δημιουργίες.

Αξίζει να σημειωθεί .........

πως ο θεσμός αυτός που τείνει να καθιερωθεί μια και έλαβε χώρα για δεύτερη συνεχή χρονιά συγκέντρωσε περισσότερες από τις διπλάσιες συμμετοχές εδεσμάτων σε σύγκριση με την πρώτη χρονιά.

Αλλά και η συμμετοχή του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία.
Η πλατεία του μικρού χωριού μας ήταν κατάμεστη από τους συγχωριανούς μας και από πολλούς φίλους του χωριού τόσο από τα Φιλιατρά , τον Αγρίλη αλλά και από την Κυπαρισσία.

Η απόλαυση των γεύσεων σε συνδυασμό με το κέφι και τον χορό δημιούργησε μια όμορφη ατμόσφαιρα διασκέδασης που μόνο εμείς οι Έλληνες ξέρουμε να ζούμε.
Με αυτή την πανέμορφη γιορτή τελειώνει σιγά σιγά το καλοκαίρι και προετοιμαζόμαστε για το δύσκολο φθινόπωρο. Όμως δεν μας φοβίζουν οι δυσκολίες αντίθετα τις αντιμετωπίζουμε σαν προκλήσεις γιατί οι ¨μπαταρίες ¨μας είναι γεμάτες από τις εικόνες ,τα χρώματα και τις εμπειρίες του φετινού καλοκαιριού στο χωριό μας . Αγαπητοί φίλοι σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου μας, σας ευχαριστεί για τη συμμετοχή σας και την υποστήριξη σας-οικονομική ,εθελοντική εργασία κι κάθε άλλη - στα δρώμενα του χωριού μας.

Θυμίζω πως ούτε η παιδική βραδιά ούτε η βραδιά μνήμης ούτε η υπέροχη εκδρομή μας στην αρχαία Ιθώμη και στο μοναστήρι του Βολκάνο ούτε η βραδιά γεύσεων από τις γυναίκες του χωριού μας θα είχαν πραγματοποιηθεί χωρίς την παρουσία , συμμετοχή και βοήθεια σας.
Επιτρέψτε μου να ευχαριστήσω επίσης και όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου μας για την ακούραστη βοήθεια τους .
Ευχόμαστε σε όλους υγεία και δύναμη ,καλή επιστροφή στις οικίες σας .
Στους μικρούς μας φίλους καλή πρόοδο.

Υποσχόμαστε του χρόνου το καλοκαίρι να είμαστε πάλι όλοι μαζί εδώ στο αγαπημένο μας χωριό για περισσότερες εκδηλώσεις , έργα καλλωπισμού , φροντίδας και δημιουργίας στο χωριό μας ,περισσότερο κέφι και χαρά.
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ.


1 σχόλιο:

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.