Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

Το πρώτο «Πράσινο» Νοσοκομείο της Ελλάδας αυτό της Καλαμάτας

Το πρώτο «πράσινο» νοσοκομείο της χώρας παρουσιάζει σε άρθρο του στο επιστημονικό περιοδικό Υγείας «The Scanner» ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας Γιώργος Μπέζος.
Συγκεκριμένα, ........

στο τελευταίο τεύχος κυκλοφορίας του περιοδικού παρουσιάζεται το έργο ηλιοθερμίας που ολοκληρώνεται στο νοσηλευτικό ίδρυμα της Καλαμάτας.

Σε ανακοίνωση της Διοίκησης του Νοσοκομείου σημειώνεται για το δημοσίευμα: «Θετική αναφορά γίνεται στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας από το έγκριτο επιστημονικό περιοδικό Υγείας The Scanner στο τελευταίο τεύχος κυκλοφορίας του. Ειδικότερα το περιοδικό παρουσιάζει το πρωτοποριακό έργο της ηλιοθερμίας προϋπολογισμού 776.000 ευρώ, που ολοκληρώνεται τις επόμενες ημέρες στο Νοσηλευτικό Ίδρυμα Μεσσηνίας και που το κατατάσσουν ως πρώτο «πράσινο» νοσοκομείο της χώρας.

Αποτυπώνονται τα πολλαπλά οφέλη από τη λειτουργία του τόσο στην εξοικονόμηση πόρων και ενέργειας όσο και στην προστασία του περιβάλλοντος. Ταυτόχρονα γίνεται αναφορά και στο δεύτερο μεγάλο έργο που λαμβάνει χώρα αυτή την περίοδο στο Νοσοκομείο Καλαμάτας και που έχει να κάνει με την αντικατάσταση - αναβάθμιση του πεπαλαιωμένου ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού προϋπολογισμού 1.089.000 ευρώ που έρχεται να συνδεθεί με το έργο της ηλιοθερμίας».

Θάρρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.