Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Η ΣΥΛΛΗΨΗ AΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΕ ΤΟ Δ.Σ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ. [ VIDEO ]

Από το KopanakiNews

Για …ψύλλου πήδημα μας πάνε στον Εισαγγελέα, κατάγγειλε ο Δήμαρχός μας Κώστας Κόλλιας, με αφορμή την σύλληψη του Αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας Γιάννη Καστούλα, για φωτιά στον σκουπιδότοπο Γαργαλιάνων. Δυστυχώς …δεν συνέλαβαν κανένα, εδώ και πολλά χρόνια για στις πυρκαγιές στο Αλιμάκι.
(Γνωρίζουμε για την ομαδική αθώωση των Δημάρχων Τριφυλίας)

Δεν είναι ο κ. Κατσούλας ο ένοχος της υπόθεσης, είναι όλο το ........

Δημοτικό συμβούλιο ή μάλλον όλα τα Δημοτικά συμβούλια και Τριφυλίας, αλλά και Κυπαρισσίας και Γαργαλιάνων που χρόνια τώρα δεν κάνουν τίποτα για τις φωτιές στις χωματερές. Δεν φταίνε οι συμπολίτες μας αν η καταγγελία τους στον εισαγγελέα ήταν …υπερβολική ως προς την χρονική διάρκεια της πυρκαγιάς, γιατί το αδίκημα αφορά την πρόληψη τέλεσης του γεγονότος (Ακούστε τι ρωτά ο κ. Καλκαβούρας).

Όλοι ξέρουμε τους ενόχους. Αθίγγανοι που βάζουν φωτιές για να μαζέψουν παλιοσίδερα, αλλά και …τουλάχιστον παλιότερα, Δήμους …ναι με εντολή Δημάρχων, για να …πέφτει το επίπεδο των σκουπιδιών και να μην …γεμίζουν οι χωματερές και φυσικά οι κωλυσιεργίες της Περιφέρειας.

Ένας ακόμα ένοχος, είναι ο Δήμος Καλαμάτας, που έχει γεμίσει όλα τα ποτάμια αλλά και τα λαγκάδια και τις χωμετερές μας με τα σκουπίδια του. Το καταγγέλει δημοτικός σύμβουλος, το κατάγγειλε και το παρόν blog (kopanakinews), σε παλαιότερο ρεπορτάζ του, με σχετικές φωτογραφίες:



2 σχόλια:

  1. Κυριε ΚΟΛΛΙΑ Σεβασθητε τοΧΑΛΑΖΟΝΙ. Θα βρεθειτε και εσεις στον Εισαγγελεα ΑΜΕΣΑ. Σκουπίδια, σαπια αγροτικα φυτα και καθε βρωμια με ααυτοκίνητο του ΔΗΜΟΥ Χωρις σκεπασμα δια μεσου πλατειας του Χωριου κατοικων παιδιων και γεροντωντα πανε στον σκουπιδοτοπο που πολυ καλα ξερεται οτι απαγορευονται αθροιστικα τόσο η μεταφορά εντός κατοικημενης περιοχης οσο και εναποθεση στο χωρο, λεγομενο και απο εσας σκουπιδοτοπος .ΌΧΙ ΆΛΛΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΉΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΩΝ ΜΕ ΦΟΡΤΗΓΆ ΜΈΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ. Μην εχεις παραπονα μετα. ΤΕΛΟΣ ΚΑΘΕ ΑΝΟΧΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aγαπητε κανε οπως του αξιζει, αφου αγνοει τι συμβενει σε κοινωνιες με αξιοπρεπει και σεβασμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.