Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Μήνυμα Αναγνώστη: Το εφημερεύον φαρμακείο ήταν κλειστό.....

Αγαπητέ φιλέ διαχειριστά του FILIATRA NEWS θα ήθελα μέσω του site σας, να αναφέρω τα εξής : Το σαββατοκύριακο επισκέφθηκα τη περιοχή των Φιλιατρών μαζί με φίλους.
Χρειάστηκε όμως ........

να επισκεφθούμε εφημερεύον φαρμακείο για να προμηθευτούμε υλικά για την περιποίηση ενός μικρού τραύματος , με μεγάλη απογοήτευση διαπιστώσαμε ότι το μεσημέρι της Κυριακής 07/07/2013 το φαρμακείο ήταν κλειστό και υπήρχε ενημερωτικό....... χαρτόνι ΄΄ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΝΑΓΚΗΣ ΄΄και αναφερόταν το τηλέφωνο του φαρμακοποιού!!!Στην κλήση μας, άρχισε να ρωτά τι ακριβώς θέλαμε και όταν του είπαμε, μας πρότεινε να πάμε στο Νοσοκομείο, διότι ο ίδιος δεν μπορούσε να βοηθήσει!!

Φυσικά είπε, εντελώς απρόθυμα΄΄ εάν επιμένετε θα έρθω ΄΄από φυσική ευγένεια και αμήχανο θυμό του ΄΄επιτρέψαμε ΄΄να συνεχίσει την ξεκούρασή του και να αφήσει τον κόσμο χωρίς φαρμακείο!!!
Μία ερώτηση μόνο θα ήθελα να απευθύνω, εάν δεν είχα τηλέφωνο κινητό μαζί μου και έπρεπε να πάρει κάποιος άμεσα ένα φάρμακο ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΕΔΙΝΕ ΚΥΡΙΕ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΕ!!!

Αντωνόπουλος Α.

10 σχόλια:

  1. Η αλήθεια φίλε αναγνώστη είναι αυτή που περιγράφεις. Στην επαρχία υπάρχει μια κάποια... ελαστικότητα να το πω (?) πάνω σε αυτό το θέμα. ΟΜΩΣ, να ξέρεις και να θυμάσαι πάντα όπου και να πας ότι από τη στιγμή που εφημερεύει το συγκεκριμένο φαρμακείο και ένα κουτί ντεπόν να θέλεις να πάρεις (που υπάρχει και στα περίπτερα πλέον) είναι ΥΠΟΧΡΕΟΜΕΝΟΣ να έρθει και να στο δώσει!!! Σε διαφορετική περίπτωση έχει κυρώσεις από τον φαρμακευτικό σύλλογο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι νοοτροπία πολλών δεκάδων ετών και όχι ελαστικότητα. Χρειάζεται καταγγελία στον οικείο φαρμακευτικό σύλλογο καθώς και στο εποπτεύον υπουργείο, εκτός και αν είναι διαπλεκόμενος ο εν λόγω φαρμακοποιός.

      Διαγραφή
  2. το παραπανω γεγονος δεν αφορα ολους τους
    φαρμακοποιους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΤΑΓΗ ΙΑΤΡΟΥ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΑΝΟΙΞΕΙ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ.ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙ ΘΑ ΕΤΡΕΧΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΟΧΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΗΤΑΝ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ. ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ,ΚΡΑΤΑΝΕ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΚΑΙ Ο ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ.ΕΠΕΙΤΑ ΑΝ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΕΝΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΙ Ο ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΟΘΥΜΟΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΑΣ. ΤΟ FILIATRANEWS ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΟΡΓΑΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΑΣ.ΑΝ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΤΕΙ Η ΦΩΝΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΟΜΩΣ ΛΕΝΕ ¨ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ¨ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΛΕΚΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΔΕ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΝΑ ΑΝΤΙΠΥΡΕΤΙΚΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΒΑΜΒΑΚΙ ΚΑΙ ΙΩΔΙΟ ΕΑΝ ΚΟΠΟΥΜΕ ΚΛΠ. Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΘΥΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΥΡΑ ΧΑΛΙΑ.ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΑ ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΙΟ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΩΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 7:20μμ Αν δεν υπήρχαν έκτακτα περιστατικά προφανώς δεν θα υπήρχαν και εφημερεύοντα φαρμακεία .Οπότε τι προτείνεις , να εφοδιαστούμε όλοι με μια αποθήκη φάρμακα στο σπίτι για το ενδεχόμενο που κάποιος αρρωστήσει ή τραυματιστεί?Θα ήταν προτιμότερο να γίνουμε όλοι πιο υπεύθυνοικαι μέσα από τον δημόσιο διάλογο να προωθούμε την αυτονόητη λογική.Το συγκεκριμένο BLOG δίνει την ευκαιρία να γίνει διάλογος και όποιος έχει ευθιξία να καταλάβει θα καταλάβει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΝΑ DEPON ΜΙΑ ΓΑΖΑ ΚΑΙ ΙΩΔΙΟ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ¨ΜΙΑ ΑΠΟΘΗΚΗ ΦΑΡΜΑΚΑ¨ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΨΙΜΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ.ΣΤΟ ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΑΝ Ο ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΕΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ.ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΤΟΥ BLOG ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΚΕΙ.ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΚΗΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ ΜΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ BLOG.ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΣΤΙΣ 1 ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΓΙΑ ΓΑΖΕΣ ΚΑΙ ΙΩΔΙΟ ΣΤΙΣ 2 ΓΙΑ DEPON ΣΤΙΣ 3 ΓΙΑ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΣΤΙΣ 4 ΓΙΑ ΚΟΛΛΥΡΙΟ ΚΛΠ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΝΗΦΑΛΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είναι λάθος η σκέψη για το αν θα μπορέσει να δουλέψει νηφάλιος την επόμενη ημέρα.Ας μην κοροϊδευόμαστε όλοι έχουν υπαλλήλους τα πρωινά.Και μην ξεχνάτε κάποτε οι φαρμακοποιοί κοιμόντουσαν μέσα στο κατάστημα,τώρα είναι ξεπερασμένα αυτά?Αν και γνωρίζω προσωπικά Φιλιατρινό φαρμακείο που το κάνει ακόμα.Βέβαια το να μπλέξεις με τον σύλλογο δεν θα βγάλεις άκρη διότι όλοι το ίδιο συνάφι είναι.Απλά ίσως τους ταρακουνήσεις λίγο τα ήρεμα νερά τους.Άλλοι καταστηματάρχες οι οποίοι δεν είναι αναγκασμένοι ούτε απαραίτητο να ανοίξουν τρέχουν να εξυπηρετήσουν τον Χ-Ψ πελάτη αυτός ΓΙΑΤΙ;Τέλος ένα DEPON η μία γάζα όλοι πρέπει να τα έχουμε αλλά ΟΧΙ μια ολόκληρη φαρμακαποθήκη για να μην ενοχλήσουμε το κύριο...Φαρμακοποιό από τον ύπνο ή το μπάνιο του.
    ΜΠΡΑΒΟ σου φίλε μου που έκανες αυτό που δεν κάναμε εμείς τόσο καιρό.Έβγαλες τα χάλια του τόπου μας στο φως της επικαιρότητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. gia pia xalia aderfia..eytyxvs poy yparxoyn kai ta farmakeia ..oi farmakopoioi mas ejypyretoyn me to parapanv ..giati tosh kakothta..prosvpila opoio problhma kai na exv to lynv apo th bhueia tvn farmakeivn

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΚΕΨΗ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΑ ΠΡΩΙΝΑ.ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΚΕΨΗ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΟ ΕΠΕΙΓΟΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ. ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΦΙ Η ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΕΝΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ? ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ Ο ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΜΕΣΑ,ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΧΩΡΑ,ΞΕΡΩ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ, ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ.ΑΠΛΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΑΜΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΟΠΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΩ ΚΑΠΟΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΗΡΘΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΩ ΑΣΧΗΜΑ,ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΟΝΤΩΣ ΣΟΒΑΡΟ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ(ΕΓΚΥΜΟΣΗΝΗΣ).ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 4 ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΠΩΣ ΙΣΩΣ ΕΙΧΑ ΞΑΓΡΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΑΘΕΛΑ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.