Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

Συνάντηση Μαντά με Αδωνη Γεωργιάδη για το νοσοκομείο Κυπαρισσίας [ Ηχητική συνέντευξη ]

Συνάντηση μες τον υπουργό Υγείας Αδωνη Γεωργιάδη είχε χθες το απόγευμα της Δευτέρας στην Αθήνα ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας Περικλής Μαντάς συνοδεία του Προέδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο. Κυπαρισσίας και μέλους της ΝΟ.Δ.Ε. Γιώργου Φωτεινού.

Αποκλειστικό θέμα συζήτησης ήταν η λειτουργία του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας.

Στην συνάντηση τονίστηκε στο ......

μέγιστο βαθμό, η σπουδαιότητα και η αναγκαιότητα ύπαρξης και συνέχισης της λειτουργίας του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας και αναλύθηκαν διεξοδικά όλες οι παράμετροι που αφορούν τις ελλείψεις και τα προβλήματα που υπάρχουν και χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης.

Ο Υπουργός κατανόησε πλήρως την αναγκαιότητα ύπαρξης του νοσοκομείου Κυπαρισσίας και διαβεβαίωσε πως δεν υπάρχει κανένας σχεδιασμός κατάργησης ή υποβάθμισης του.
Δεσμεύτηκε πως παρόλη τη δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνουμε, θα προσπαθήσει, στα πλαίσια των δυνατοτήτων που υπάρχουν, να σταθεί αρωγός στην ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία του.

Δείτε τις μας είπε ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας Περικλής Μαντάς σε τηλεφωνική συνέντευξη που παραχώρησε στο Φιλιατρά News για το θέμα.



2 σχόλια:

  1. Τωρα ηρεμησαμε... Αφου ο Μπουμπουκος το ειπε δεν θα κλεισει... Το θεμα ειναι ποσοι τον πιστεψαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπραβο Χαρουλη, ωραια συνεντευξη.Μακαρι να ειναι αληθεια γιατι θελω να πιστευω πως το ανακοινωσε ο υπουργος υγειας και οχι ο Μπουμπουκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.