Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Προς διαθεσιμότητα και οι αγροφύλακες της κυβέρνησης Μητσοτάκη

Στο στόχαστρο της κυβέρνησης μπαίνουν, σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, οι αγροφύλακες, μεγάλο τμήμα των οποίων είχε προσληφθεί επί πρωθυπουργίας Κωνσταντίνου Μητσοτάκη (όταν, δηλαδή, είχε επανασυσταθεί η Αγροφυλακή), του πατέρα, δηλαδή, του σημερινού υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκου Μητσοτάκη.

Στόχος, είναι η διεύρυνση των «δεξαμενών» της διαθεσιμότητας αλλά .......

και των απολύσεων με υπαλλήλους οι οποίοι, σύμφωνα με καταγγελίες, παραμένουν παραμένουν, τουλάχιστον σε ένα τμήμα τους, ανενεργοί. Να σημειωθεί ότι δεν είναι σαφές ποιος είναι ο σημερινός αριθμός των αγροφυλάκων. Όσοι έχουν μεταφερεθεί στα δασαρχεία τα οποία ανήκουν στις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις φαίνεται ότι είναι περί τους 1.200 ωστόσο άλλες πληροφορίες μαζί με αυτούς που έχουν μετακινηθει άλλες υπηρεσίες, τους ανεβάζουν ακόμη και στις 8.000.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες της aftodioikisi.gr, σχετική πρόταση για μετακίνησή τους στους δήμους, (τελικώς ετέθη από τον επικεφαλής των δημαρχων της ΝΔ στην ΚΕΔΕ, δήμαρχο Λαρισαίων Κ. Τζανακούλη) πρόκειται να καταθέσει σήμερα και το προεδρέιο της ΚΕΔΕ κατά την εν εξελίξει συνάντηση με τους υπουργούς Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκο Μητσοτάκη και Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη.

Πάντως, πριν από λίγο με ανακοίνωσή του το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης επιβεβαιώνει και επίσημα το ρεπορτάζ της aftodioikisi.gr για 4.200 «διαθεσιμότητες» σχολικών φυλάκων, εκπαιδευτικών και υπαλλήλων του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.