Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Η Χρυσή Αυγή για την παράνομη απασχόληση αλλοδαπών Αποκλειστικών νοσοκόμων

Βροχή πέφτουν οι καταγγελίες για την κατάσταση που επικρατεί στο νοσοκομείο Καλαμάτας. Εργαζόμενοι μας επισκέπτονται για να μας αναφέρουν ότι η παράνομη απασχόληση αλλοδαπών αποκλειστικών νοσοκόμων συνεχίζεται.
Όπως μας ........

δήλωσαν οι ίδιοι, ένα μήνα μετά την επίσκεψή μας στο νοσοκομείο τα πάντα λειτούργησαν όπως ορίζει ο νόμος και σύμφωνα με τους κανονισμούς που πρέπει να τηρούνται. Τον τελευταίο καιρό, όμως, αλλοδαπές παράνομες αποκλειστικές, χωρίς να έχουν περάσει από απαραίτητους υγειονομικούς ελέγχους, δουλεύουν υπό την ανοχή του Δ.Σ. του νοσοκομείου Καλαμάτας, το οποίο κάνει τα στραβά μάτια. Αρκετοί εργαζόμενοι έχουν αναφέρει το γεγονός στο Δ.Σ. του νοσοκομείου και η απάντηση που πήρανε ήταν ''Έ άνθρωποι είναι, πεινάνε''.

Φαίνεται το Δ.Σ. του νοσοκομείου και τα καλοπληρωμένα κομματόσκυλα του δεν βλέπουν ως ανθρώπους τις Ελληνίδες αποκλειστικές νοσοκόμες, παρά μόνον τις αλλοδαπές. Φυσικά το Δ.Σ. έχει να ασχοληθεί με πιο σημαντικά πράγματα από τα θέματα της υγείας, όπως το να βγάζει κομματικά κατευθυνόμενες ανακοινώσεις για την εκδήλωση της Χρυσής Αυγής που θα γίνει τον Αύγουστο, ανακοινώνοντας ότι δεν θα την. επιτρέψει (!!!), λες και η εκδήλωση μας θα γίνει στο σπίτι τους ή στο αμπέλι του πατέρα τους. Το έχουμε ξανά πει και θα το ξανά πούμε. ΕΞΩ ΤΑ ΚΟΜμΑΤΟΣΚΥΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ! Αν θέλουν να πουλήσουν ''ανθρωπιά'' και να βοηθήσουν τις αλλοδαπές παράνομες αποκλειστικές, ας δώσουν λεφτά από την τσέπη τους κι όχι στερώντας το μεροκάματο του Έλληνα εργαζόμενου!

1 σχόλιο:

  1. Και που να δείτε τι γίνεται στο Νοσοκομείο της Κυπαρισσίας. ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.