Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

Θρήνος στην Κυπαρισσία για το χαμό της Μάρθας Φωτεινοπούλου

Θρήνος στην Κυπαρισσία για το χαμό της συζύγου του αντιπροέδρου του Εμπορικού Συλλόγου. «Έφυγε» η Μάρθα.

Στο πένθος .........

βύθισαν την Κυπαρισσία σήμερα το πρωί οι λυπητερές καμπάνες που χτύπησαν για τον άδικο και πρόωρο χαμό της 38χρονης συζύγου του αντιπροέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας, Δημήτρη Αβδάλα, Μάρθας Φωτεινοπούλου. Η Μάρθα «έφυγε» από τη ζωή σήμερα το πρωί, ξεκινώντας το ταξίδι στην αιωνιότητα των ουρανών, μετά από νοσηλεία σε εντατική μονάδα νοσοκομείου της Αθήνας, ύστερα από ανεύρυσμα στον εγκέφαλο.

Η τραγωδία του άδικου και πρόωρου χαμού της 38χρονης μεγαλώνει καθώς η άτυχη Μάρθα κυοφορούσε τρίδυμα, τα οποία δυστυχώς «χάθηκαν» και αυτά. Ο κόσμος, σήμερα το πρωί, στην αγορά της Κυπαρισσίας, «πάγωσε» μόλις ήχησαν λυπητερά οι καμπάνες και στο άκουσμα του τραγικού μαντάτου απέραντη θλίψη απλώθηκε στην πόλη. Η νεκρώσιμη ακολουθία τελέστηκε σήμερα Κυριακή στις 12 το μεσημέρι στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Χριστιανουπόλεως στην Κυπαρισσία.

Στο σύζυγό της, στους γονείς της, τα αδέρφια της και τους συγγενείς της ευχόμαστε ο Θεός να τους δίδει δύναμη, κουράγιο και την εξ Ύψους παρηγορία.

Καλό ταξίδι Μάρθα.

ΘΑΡΡΟΣ

ΣΧΟΛΙΟ: Τα θερμά συλλυπητήρια στον κ. Αβδάλα και από την Ομάδα Διαχείρισης του Φιλιατρά News

3 σχόλια:

  1. Silipitiria o theos na tous dosi kouraio

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συλλυπητήρια. " Καλό ταξίδι " στην κοπέλα και τα μωρά της και δύναμη στην οικογένεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ.ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΧΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ.ΕΝΑ ¨ΓΙΑΤΙ¨ ΣΕ ΠΝΙΓΕΙ. ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΕΙΧΕΣ ΑΓΓΙΞΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΥΤΥΧΙΑ.ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ:ΜΑΡΘΑ (ΜΑΡΘΟΥΛΑ ΟΠΩΣ Σ ΕΛΕΓΕ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ) ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ.ΑΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΕΠΕΛΕΞΕ-ΧΩΡΙΣ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ-ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ.ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΣΟΥ.ΚΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΔΥΝΑΜΗ & ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ ΤΟ ΧΑΜΟ ΣΟΥ.
    ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.