Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ: Και επίσημα Χρονόπουλος, Γκρέτσα στην ομάδα.

Και με τη βούλα παίκτες της Εράνης Φιλιατρών είναι οι Ανδρέας Χρονόπουλος και Αλμπάν Γκέρτσα. Όπως είχαμε γράψει και σε παλιό μας ρεπορτάζ οι δύο παίκτες ήταν πολύ κοντά στο να κλείσουν με την ομάδα των Φιλιατρών, κάτι που έγινε τις προηγούμενες ημέρες.

Και οι δύο προαναφερόμενοι........

ποδοσφαιριστές την περίοδο που μας πέρασε αγωνιζόντουσαν στην Κυπαρισσία και μάλιστα αποτελούν δύο αξιόλογες λύσεις που θα βοηθήσουν σημαντικά την Εράνη στο νέο Πρωτάθλημα.

Από κει και πέρα, στόχος είναι η απόκτηση μέχρι 5 ποδοσφαιριστών ενώ εσωτερική μεταγραφή αποτελεί ο Σταύρος Γιάννης που πέρυσι λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπορούσε να ακολουθήσει τις εκδηλώσεις των «πρασίνων».

Τώρα, όσο αφορά τις αποχωρήσεις να θυμίσουμε ότι παρελθόν αποτελούν οι Αλεβίζος, Ζώης, Παναγόπουλος, Καραπετιάν αλλά και ο Λυκούργος Ανδρώνης που επέστρεψε στον Τέλλο Άγρα.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι σε κυκλοφορία έχουν τεθεί τα διαρκείας της ομάδας με σκοπό της ενίσχυση της. Η τιμή είναι στα 50 ευρώ και το σίγουρο είναι ότι οι Φιλιατρινοί θα στηρίξουν και αυτή την προσπάθεια όπως πάντα.

taklin.gr


1 σχόλιο:

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.