Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

Γαργαλιάνοι: Με κάθε μεγαλοπρέπεια γιόρτασαν τα Αγαπήνεια

Με μεγαλοπρέπεια γιορτάστηκαν και φέτος ατα Αγαπήνεια στους γαργαλιάνους προς τιμής του μακεδονομάχου ήρωα Σαράντη Αγαπηνού Γνωστού και ως ΤΕΛΟΥ ΑΓΡΑ.
Στον Εορτασμό........

παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Τριφυλίας Κώστας Κόλλιας, ο Βουλευτής Μεσσηνίας της ΝΔ Γιάννης Λαμπρόπουλος, οΒουλευτής Μεσσηνίας της Χρυσής Αυγής Δημήτρης Κουκούτσης, ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Παναγιώτης Αλευράς, ο Δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου, Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμνου Τριφυλίας και μέλη του τοπικού Συμβουλίου της Δημοτικής Ενότητας Γαργαλιάνων.

Ο Εορτασμός ξεκίνησε με δοξολογία στην πλατεία της Μπρίσκειου βιβλιοθήκης της Δ.Ε. υπο του Μητροπολίτη Τριφυλίας και Ολυμπίας.
Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων και σύντομοι χαιρετισμοί στην πλατεία της πόλης.
Από τους σύντομους χαιρετισμούς ξεχώρισε αυτός του Δημάρχου Έδεσσας. Αφού μετέφερε την τεράστια ευγνωμοσύνη των Μακεδόνων για τον ήρωα Τέλο Αγρα -όπως ήταν το ψευδώνυμο του- αναφέρθηκε στο Μακεδονικό λέγοντας ότι η Ελλάδα ξεκινά από την Μακεδονία και δεν χρειάζεται να σφετεριζόμαστε το όνομα και έριξε τα καρφιά προς τους πολιτικούς λέγοντας ότι δεν πρέπει ποτέ να συγχέουμε το μνημόνιο με την δυστυχία που δέρνει την Ελλάδα αυτή την στιγμή.

Τον πανηγυρικό της ημέρας ανέγνωρε ο Δήμαρχος Τριφυλίας Κώστας Κόλλιας ενω αμέσως μετά ακολούθησαν παραδοσιακοί χοροί από τον Μικρασιατικό Σύλλογο Σερρών Ο Άγιος πολύκαρπος



2 σχόλια:

  1. ΑΣΧΕΤΟ ΘΕΜΑ - ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΤΟΝ ΑΛΑΞΕΤΕ ΕΧΕΙ 16 Ο ΜΗΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο καιρός αλλάζει αυτόματα. Δεν πειράζουμε εμείς τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.