Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Φιλιατρά: Αντίδραση Κόλλια για την συνεχή υποβάθμιση της ΔΕΗ.

Επιστολή προς τον Γεν. Διευθυντή Εμπορίας ΔΕΗ Λάζαρο Καραλάζο εστειλε ο Δήμαρχος Τριφυλίας Κώστας Κόλλιας σχετικά με την συνεχή υποβάθμισηξ τοιυ γραφελίου της ΔΕΗ Φιλιατρών.
Στην επιστολή του ο Δήμαρχος Τριφυλίας επισημαίνει τα προβλκήματα που δημιουργούνται απο την υπολειτουργία του ταμείου και ζητά την ενίσχυση του με μόνιμο προσωπικό ή με προσωπικό ορισμένου χρόνου προκειμένου να μην ταλαιπωρείται ο κόσμος.

Αναλυτικά η επιστολή αναφέρει:

Κύριε Γενικέ,
θα ήθελα να σας μεταφέρω το κλίμα έντονης δυσαρέσκειας όπως αυτό εκφράζεται στην τοπική κοινωνία και όπως πιο συγκροτημένα διατυπώθηκε ομόφωνα στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Τριφυλίας κατά τη συνεδρίασή του της 19ης Ιουνίου 2013 για τη συρρίκνωση και την πλήρη αποδυνάμωση και υποβάθμιση του καταστήματος Εμπορίας ΔΕΗ Φιλιατρών.

Το κατάστημα Εμπορίας ΔΕΗ Φιλιατρών που είναι το μοναδικό στον πολυπληθή Δήμο Τριφυλίας (με πληθυσμό 30.000 περίπου κατοίκους) έχει απόλυτα υποβαθμιστεί με δύο μόνο υπαλλήλους, που ασφαλώς δεν μπορούν ν' ανταποκριθούν στις στοιχειώδεις ανάγκες των πολιτών.
Αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης είναι να δημιουργούνται “ουρές” στο γκισέ του καταστήματος οι πολίτες – καταναλώτές να ταλαιπωρούνται και να δημιουργείται δυσάρεστο κλίμα και όχι μόνο σε βάρος της ΔΕΗ.

Ενόψει αυτού παρακαλούμε να λάβετε άμεσα μέτρα ενίσχυσης του καταστήματος είτε με μόνιμο προσωπικό είτε με προσωπικό ορισμένου χρόνου.
Σε κάθε περίπτωση οφείλουμε ως Δημοτική αρχή – διερμηνεύοντας τα αισθήματα της τοπικής μας κοινωνίας – να εκφράσουμε την πλήρη αντίθεσή μας σε οποιοδήποτε ενδεχόμενο κατάργησης του καταστήματος Εμπορίας ΔΕΗ Φιλιατρών που ενδεχομένως να υποκρύπτεται κάτω από τη συνεχή υποβάθμισή του.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΛΛΙΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.