Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

BASKET: Εράνη Φιλιατρών - Κάστρο Μονεμβασιάς 59 - 63. Έχασε η Εράνη την άνοδο;;;; [ VIDEO ]

Τελευταίος αγώνας ήταν ο Χθεσινός για την Εράνη Φιλιατρών καθώς αντιμετώπιζε σε αγώνες μπαράζ το Κάστρο Μονεμβασιάς για την άνοδο στην Β' Τοπική κατηγορία της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.

Πριν πούμε .........

για τον αγώνα, θα πρέπει να σταθούμε αρκετά στους γκρίζους λύκους που με τα σφυρίγματα τους έσφαξαν στην κυριολεξία την Εράνη για να κερδίσει τον αγώνα η Μονεμβασιά. Οι άνθρωποι έχασαν στην κυριολεξία αίμα για να κερδίσει η Μονεμβασιά. Μόνο που μετά τον αγώνα δεν μας είπαν τι ομάδα αίματος έχουν να τους βρούμε καμια φιάλη για να το αναπληρώσουν αυτό που έχασαν. Για τέτοια χάλια διαιτησία μιλάμε....

Και το έγκλημα είχε γίνει εύκολα αντιληπτό ακόμα και από τον λίγο κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο ξεσηκώνοντας έντονες διαμαρτυρίες από τους φιλάθλους της Εράνης,
Δεν θα ήταν σε καμία περίπτωση υπερβολή αν πούμε ότι οι γκρίζοι λύκοι έπαιξαν υπέρ της Μονεμβασιάς 80 - 20.....
Δεν εξηγείται αλλιώς οι γκρίζοι λύκοι είδαν και σφύριξαν δυο ή τρείς τεχνικές ποινές που έφαγε η Εράνη, ανύπαρκτο Αντιαθλητικό φάουλ κλπ κλπ ενω δεν είδαν παίκτη της Μονεμβασιάς να κλωτσάει πετσέτα που υπήρχε εκτός αγωνιστικού χώρου, δεν σφύριζαν φάουλ δεν έδωσαν στην Εράνη τουλάχιστον 4 - 5 αντιαθλητικά φάουλ κάτω από την ρακέτα και δεν έδωσαν ΟΥΤΕ ΜΙΑ τεχνική ποινή σε όλο τον πάγκο της μονεμβασιάς που αντί για πάγκος Αθλητών θύμιζε περισσότερο κερκίδα ΕΝΤΟΣ του αγωνιστικού χώρου....

Στο αγωνιστικό κομμάτι η Εράνη φάνηκε υπερβολικά αγχωμένη για έναν τέτοιο τελικό με πάρα πολλά παιδαριώδη λάθη και το άγχος τους επιδεινώθηκε ακόμα περισσότερο με τα σφυρίγματα των γκρίζων λύκων.
Σε όλη την διάρκεια του αγώνα η Εράνη βρισκόταν πίσω στο σκορ ενω τα σημάδια ανάκαμψης φάνηκαν στην τελευταία περίοδο καθώς η Εράνη κατάφερε να μειώσει ακόμα και στο καλάθι.
Εκεί ανέλαβαν ρόλο να καθαρίσουν το παιχνίδι οι διαιτητές με τα σφυρίγματα τους καθώς ήταν τόσο μεγάλη η αγωνία τους να κερδίσει "καθαρά" η Μονεμβασιά που σε νεκρό χρόνο καταλόγισαν φάουλ στην Εράνη και να οδηγήσει την μονεμβασιά σε βολές.

Τα δεκάλεπτα: 8 - 20 , 20 - 34 , 34 - 47 , 59 - 63

Φαινομενικά η Εράνη έχασε την άνοδο στην Β' Τοπική. Στην πραγματικότητα όμως.....?????? Πόσο νόμιμα έγιναν όλα???

To be continued..... με πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία σε επόμενη ανάρτηση....



10 σχόλια:

  1. ειδες τί εγινε τωρα? μεχρι πριν 10 μερες ειμαστε σιγουρα στο β΄τοπικο κλπ κλπ... γι΄αυτο αλλη φορά να κραταμε μικροτερο καλαθι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οντως αδικηθηκαν τα φιλιατρα. δεν επιτρεπεται για δυο διαιτητες που σφυριζουν α εθνικη να αδικουν μια ομαδα οπως φαινεται καθαρα και στο βιντεο !!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το σωστο θα ηταν να αναρτηθει ολοκληρο το βιντεο..διοτι στο παρον βιντεο παρουσιαζεται τ 30% των καλαθιων του ΚΑΣΤΡΟΥ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ...ετσι θα μπορουμε ολοι να δουμε ποια ομαδα ειναι καλυτερη κ αξιζε τν νικη...επισης περιμενω με αγωνια τν επομενη αναρτηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. η μονεμβασια δεν ειχε καμια ηττα.τα φιλιατρα 3.ο λογος που ισοβαθμουσαν ηταν οτι η μονεμβασια τιμωρηθηκε με αφαιρεση βαθμων.η μονεμβασια κεδισε 27 ποντους τα φιλιατρα στο πρωτο ματς και κατα μεσο ορο ικαγε 30.πηγε στο τελικο χωρις το προπονητη της και παιχτες και παλι νικησε.ουσιαστικα τα φιλιατρ ηθελαν να εκμεταλευτουν την αφαιρεση βαθμων που εγινε στο καστρο και να ανεβουν απο μια ομαδα που ακομα και αν τη νικαγαν ειχε παραπανω βαθμους.φοβερο αισθημα δικαιου.οποιος παραυτα δεν μπορει να διακρινει ολα αυτα μπορει να παρει τον κοντο υστερικο κυριο των φιλιατρων και μαζι να ζητησουν βοηθεια ειδικου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Πρώην Διαχειριστής11 Ιουλίου 2013 στις 2:34 π.μ.

      1. O Μηδενισμός και η αφαίρεση βαθμού, είναι γιατι αποχωρήσατε από τον Αγώνα.
      2. Η Τρίπολη στον δεύτερο αγώνα στην Μονεμβασιά κατέβηκε με 6 παίκτες.
      3. Η Εράνη στην Μονεμβασιά κατέβηκε με 7 παίκτες.
      4. Στους Γαργαλιάνους ήρθε το κάστρο κομπλέ εκτός του προπονητή (ο οποίος προτίμησε να παίζει πόκερ στην Αμερική) και χωρίς δυο πιτσιρικάδες παίκτες που στον πρώτο αγώνα με την Εράνη δεν είχαν καν συμμετοχή.
      Και αντί αυτών έφεραν τον ψηλό για την ρακέτα εκεί που είχατε πρόβλημα για να σας βοηθήσει. Αρα ήρθατε ενισχυμένοι.
      5. Η Εράνη κατέβηκε με ελλείψεις Χωρίς Λάγαρη, Σταματελόπουλο (25 πόντους μέσο όρο ανά αγώνα) χωρίς Αγγελόπουλο και Κουτσογιάννη. Οι τρείς τελευταίοι είναι περιφερειακοί.
      Αρα μην προσπαθείς να υποβαθμίσεις την Εράνη και μην προσπαθείς να υποβαθμίσεις το γεγονός ότι νικήσατε (;;;;) με δυο παίκτες παραπάνω που φορούσαν γκρι φανέλες....

      Διαγραφή
  5. Κατ αρχην κανεις δεν υποβαθμιζει την προσπαθεια τησ ερανης... τωρα: 1. για να μπορειτε να εκφερετε γνωμη για την αποχωρηση μας απο τον αγωνα με την τριπολη θα επρεπε να βλεπατε με τα ιδια σας τα ματια τι εγινε στον αγωνα.
    2.η τριπολη στον αγωνα με την μονεμβασια μπορει να κατεβηκαν με 6 παιχτες αλλα με την ερανη κατεβηκε με 7.
    3.το γεγονος οτι η ερανη κατεβηκε με 7 παιχτες και εχασε με 26 ποντους δεν αφορα την ομαδα του καστρου.
    4.δεν μπορειτε να μιλατε τοσο προσβλητικα για τον προπονητη μας απο την ωρα που δεν τον γνωριζεται και επισης πιο κατω γραφει οτι σχολια που δεν σεβονται αλλους θα σβηνονται(πραγμα που κανετε εσεις οι ιδιοι που διαχειριζεστε το site. το αν η προσ8ηκη του ψηλου ηταν οντωσ προσθηκη η ο παιχτης ηταν απο την αρχη της ομαδας το ξερουμε εμεις και να ξερετε οτι το καστρο δεν κατεβαινει σχεδον ποτε κομπλε.Και επισης το αν ελλειπαν τα δυο παιδια που προαναφερθηκαν που δν ειχαν σθμμετοχη δν ειστε σε θεση να ξερετε αν ηταν και στις προπονησεις και μπορουσαμε να προπονηθουμε σωστα.
    5. οι ελλειψεις της ερανης δεν μασ αφορουν.
    6.το οτι παιχτης μασ κλοτσησε πετσετα δεν δικαιολογει τεχνικη ποινη και τα 4-5 αντιαθλητικα ηταν προιον φαντασιας.οσο για το αντια8λητικο που πηρε η ομαδα μας ηταν ο ορισμος και θα σας παροτρινα να το διασταυρωσετε απο οσους διαιτητες θελετε.
    7.κανενα μελος απο την ομαδα του καστρου δεν μειωνει την ερανη... αλλα η ερανη μειωνει αφανταστα την προσπαθεια του καστρου, καθως δεν γινεται οι διαιτητες να παιζουν ευνοϊκα το καστρο την ωρα που απεβληθηκαν οι 4 απο τους 9 παιχτες της ομαδας μας.
    και τελος 8. οι παιχτες απαγορευεται να εισερχονται στα αποδητηρια τησ αντιπαλης ομαδας και να βριζουν.(γιατι θα μπορουσε να ειχε γραφει το περιστατικο στο φυλλο αγωνα) οτι και να λενε οι αντιπαλοι στον <> τους χωρο.. οσο για την τεχνικη ποινη στον παγκο μας που δεν δωθηκε..ποτε καμια τεχνικη ποινη δεν εχει δωθει στον παγκο για πανηγυρισμους... απλως ο χωρος στον παγκο ηταν περιορισμενος και δεν μποροθσαν να περνανε ευκολα οι διαιτητες..αυτο ηταν ολο.... και μας το ειχαν ζητησει απο την αρχη οι διαιτητες!!! πιστευω να καλυφθηκαν εστω καποιοι λιγοι.. το καστρο δεν εχει προσωπικα με την ερανη... η ερανη μειωνει συνεχως την προσπαθεια του καστρου.. οι διαιτητες ηταν ακριβοδικαιοι και αμερολειπτοι... δεν ειχα σκοπο να σχολιασω γιατι ο οπαδισμος που υπαρχει στη λεζαντα δεν ειναι καλος... απλως η αναρτηση αυτη εθηξε αμεσα την ομαδα μας και τα μελη της και δεν τη σεβαστηκε.! επισης δεν εχουν αναρτηθει ουτε οι μισεσ προσπαθειες που κατεβαλε η ομαδα μας!! εμεις σας θεωρουμε καλη ομαδα και το κλιμα μεταξυ των παικτων και των 2 ομαδων ειναι αρκετα καλο... δεν ξερω αν θα αναρτηθει το συγκεκριμενο σχολιο.. αλλα θα το ηθελα πολυ... δεν θελω να μειωσω κανεναν..μονο θελω να δωσω την σωστη αληθεια στα μελη του site.. μακαρι να τελειωσει η συζητηση εδω και σας ευχομαι καλη πορεια του χρονου.. καλη ανοδο.!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΡΑΝΗ BASKET: Στην Β' Τοπική της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ από την νέα σαιζόν 2013 - 2014

    http://filiatranews.blogspot.gr/2013/10/basket-2013-2014.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.