Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 4ης Ιουλίου 2013



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΤΣΑΚΩΝΑ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ
Λάθος στις υπογραφές μετά από 2,5 χρόνια!


Έπρεπε να περάσουν δυόμισι ολόκληρα χρόνια για να........

καταλάβουν στο αρμόδιο υπουργείο ότι η Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) που είχε εκδοθεί το 2011, μεταξύ των συναρμόδιων υπουργών και υπουργείων, για τον αυτοκινητόδρομο Κόρινθος- Τρίπολη- Καλαμάτα, τμήμα Τσακώνα- Καλαμάτα, ανέφερε λάθος ονόματα!

Συγκεκριμένα, την ΚΥΑ του 2011 υπέγραφε, μεταξύ άλλων, ως υπουργός, η κυρία Κ. Μπατζελή, η οποία όμως είχε αντικατασταθεί μήνες πριν. Έτσι, με απόφαση που φέρει ημερομηνία 28 Ιουνίου 2013 το ΥΠΕΚΑ μιλά για «λάθος παραβολή»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ δυναμική αποκτά τώρα η Καλαμάτα! Η χθεσινή συνάντηση του Dr. Περικλή Παπαδόπουλου της NASA με τον δήμαρχο Παναγιώτη Νίκα.
Αμέριστο το ενδιαφέρον και η στήριξη του Μεσσήνιου πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στο σχεδιασμό και την υλοποίηση του πρότζεκτ για τη διαστημική πύλη στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα. Ο Doctor Π. θεωρεί συγκριτικό πλεονέκτημα το αεροδρόμιο, αλλά και τις άλλες υποδομές της Μεσσηνίας.
Αυτό είναι το πρώτο θέμα στη σημερινή «ΦΩΝΗ» στην οποία προβάλλονται και τα θέματα:
• ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΕΡΓΑ αναβάθμισης των δικτύων ύδρευσης και αποχέτευσης του Δήμου Καλαμάτας στους σχεδιασμούς της ΔΕΥΑΚ που παρουσιάστηκαν στο Δήμο.
• ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ χειρουργική τακτική που εφαρμόζεται στην ΩΡΛ Κλινική του Νοσοκομείου Καλαμάτας προκαλεί παγκόσμιο ενδιαφέρον. Οι γιατροί της Κλινικής Κώστας Αποστολόπουλος (διευθυντής) και ο Ξενοφών Κόχυλας θα παρουσιάσουν την επιστημονική παρατήρηση-μελέτη στο Παγκόσμιο Συνέδριο Θυρεοειδούς Αδένα στο Τορόντο του Καναδά στις 12 Ιουλίου. Πως περιγράφουν στη «ΦΩΝΗ» την σημαντική αυτή επιστημονική μελέτη οι δύο γιατροί.
• ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΗΜΕΡΕΣ, αλλά με πιο πυκνές εκδηλώσεις το 19ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας (19-25 Ιουλίου).
• ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ξεκινά διαδικασίες κατάσχεσης και πλειστηριασμού του «AMADA» για οφειλές, μετά τη δυσμενή δικαστική εξέλιξη της υπόθεσης με την πλωτή περιβαλλοντική «βόμβα» στο Λιμάνι της Καλαμάτας.
• ΣΤΟ ΝΕΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ χάρτη των ερευνών για υδρογονάνθρακες και ο Κυπαρισσιακός Κόλπος.
• ΟΙ ΦΑΝΤΑΣΙΟΠΛΗΚΤΟΙ των ακινήτων και το χοντρό «δούλεμα» από την Πολιτεία.
• ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΑ εκατομμυρίων με τα εργοτάξια στην Ολυμπία Οδό! Ες αύριον (Σεπτέμβριο) τα σπουδαία και αφού η Βουλή ψηφίσει τις αναθεωρήσεις των Συμβάσεων Παραχώρησης και «πέσουν» από το κράτος τα εκατομμύρια των αποζημιώσεων!
• ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.
• ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.