Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Π.Ε. Μεσσηνίας: Σύσκεψη για το 1ο Αντάμωμα των Απανταχού Μεσσηνίων

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013 στην αίθουσα «ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΦΩΤΕΑΣ» του Διοικητηρίου, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας κ. Παναγιώτη Αλευρά και με τη συμμετοχή του Δημάρχου Τριφυλίας κ. Κώστα Κόλλια, του Γενικού Γραμματέα της Μεσσηνιακής Αμφικτυονίας κ. Παναγιώτη Μπαζίγου, μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Αμφικτυονίας και της Οργανωτικής Επιτροπής , για την οργάνωση του πρώτου Διήμερου Ανταμώματος των Απανταχού Μεσσηνίων.

Στη σύσκεψη συζητήθηκαν όλες οι οργανωτικές λεπτομέρειες ......

της εκδήλωσης αυτής βάσει του προγράμματος .Το Σάββατο 20 Ιουλίου 2013 θα πραγματοποιηθεί Πέρασμα της Νέδας από τα Πλατάνια .Την Κυριακή 21 Ιουλίου 2013 στα Πλατάνια Τριφυλίας ,στο « Ανοικτό Θέατρο Νότα Αρνόκουρου» θα λάβει χώρα η κεντρική εκδήλωση του Ανταμώματος.

Ο Αντιπεριφερειάρχης και συμπρόεδρος της Μεσσηνιακής Αμφικτυονίας κ. Αλευράς εξέφρασε την πεποίθηση ότι το 1ο Αντάμωμα των Απανταχού Μεσσηνίων θα αποτελέσει την απαρχή για την περαιτέρω σύσφιξη των δεσμών με τους ομογενείς ,φέρνοντας πιο κοντά όλους τους Μεσσήνιους της Διασποράς και όσους κατοικούν στην υπόλοιπη Ελλάδα, με τους Μεσσήνιους που κατοικούν εδώ στη Μεσσηνία. Τέλος εστάλη κάλεσμα προς όλους τους απανταχού Μεσσήνιους να συμμετέχουν στο Αντάμωμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.