Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 18ης Ιουλίου 2013



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

«Το φεστιβάλ θα γίνει», η αντίδραση μεγαλώνει

«Το φεστιβάλ θα γίνει. Όσον αφορά στην αντιφασιστική ......

εκδήλωση μεθαύριο στην κεντρική πλατεία, θέλουμε να πιστεύουμε ότι δε θα αντιμετωπίσουν κανένα πρόβλημα τα γραφεία μας ή ο κόσμος που μας υποστηρίζει» δήλωσε στο «Θ» ο βουλευτής της Χ.Α., Δημήτρης Κουκούτσης.

Από την άλλη πλευρά, στο αντιφασιστικό μέτωπο δεν επιδιώκουν επεισόδια, ωστόσο, δήλωσαν πως, αν προκληθούν, «δε θα αφήσουμε τους φασίστες να κάνουν ό,τι θέλουν στην πόλη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΠΕΦΤΟΥΝ οι βάσεις σε ΑΕΙ-ΤΕΙ μέχρι και 700 μόρια! Παρά ταύτα υπάρχουν και οι εξαιρέσεις αφού παρά τις χαμηλές βαθμολογίες παρατηρούνται ανοδικές τάσεις σε κάποιες "περιζήτητες" Σχολές.
Σε ποια επιστημονικά πεδία παρατηρούνται οι μεγαλύτερες αυξομοιώσεις. Αρχίζει σήμερα και η υποβολή αιτήσεων για τις μετεγγραφές φοιτητών.
Αυτό ειναι το πρώτο θέμα στη σημερινή "ΦΩΝΗ" στην οποία προβάλλονται και τα θέματα:

ΣΤΟ 13% ο ΦΠΑ στην εστίαση! Μήνυμα αισιοδοξίας σε δήλωση-διάγγελμα του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.
ΔΙΠΛΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ σήμερα στην Καλαμάτα. Ανοίγει η αυλαία του Φεστιβάλ στο Μέγαρο Χορού που ανοίγει για πρώτη φορά τις πύλες του. Η Καλαμάτα στους ρυθμούς του 19ου Διεθνούς Φεστιβάλ που φιλοξενεία παραστάσεις υψηλού επιπέδου, με τα εισιτήρια να ειναι περιζήτητα.
26-27 ΙΟΥΛΙΟΥ: Οι Απανταχού Πελοποννήσιοι πάνε Ραμοβούνι για το Μεγάλο Αντάμωμα.
ΕΛΗΞΕ Η ΑΠΕΡΓΙΑ επανέρχονται οι έλεγχοι για τη στάθμευση. Ανοίγει αύριο το λιμάνι για δωρεάν πάρκινγκ απο 6 το απόγευμα μέχρι 2 τα ξημερώματα.
ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ διαμαρτυρίας πολιτών για τα "συμβαίνοντα" σε Κάτω Βέργα, Κορώνη και Χράνους! Ακούει κανείς;
ΚΑΛΑ ΝΕΑ ανακοίνωσε ο Καφαντάρης για το οδικό άξονα Καλαμάτα-Ριζόμυλος και Ριζόμυλος-Πύλος-Μεθώνη.
ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ στην Αθήνα για υδατικούς πόρους και αξιοποίηση της μαρίνας της Πύλου!

ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.
ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.