Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 17ης Ιουλίου 2013



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Σε όλο τον Μοριά δρούσε ο Μεσσήνιος απατεώνας

Για απάτες κατ’ εξακολούθηση σε βάρος φαρμακοποιών, ...

γιατρών, καθώς και του ΕΟΠΥΥ, κατηγορείται 43χρονος Μεσσήνιος, ο οποίος συνελήφθη το περασμένο Σάββατο στην Καλαμάτα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, «εξιχνιάστηκαν, ύστερα από έρευνα της Ασφάλειας Καλαμάτας, 10 περιπτώσεις απάτης και απόπειρας απάτης, σε βάρος ιατρών και φαρμακοποιών».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΣΤΑ... ΔΥΟ ο ΣΥΡΙΖΑ και στη Μεσσηνία!
Δεν "περπατάει" τοπικά "σύμφωνο συμβίωσης" γιατί πληθαίνουν οι μνηστήρες της βουλευτικής έδρας.

Πέντε Μεσσήνιοι στη νέα Κ.Ε. - Τρεις με Λαφαζάνη και δύο με Τσίπρα - Σε φθίνουσα πορεία ο Πετράκος - Διεργασίες για αποκοπή του 'ομφάλιου λώρου" με "Ελευθερία" - Δεν έγινε μάθημα το πάθημα με την "περίπτωση Κοσμόπουλου". Οι χοροί καλά κρατούν στον τοπικο ΣΥΡΙΖΑ, όπου τα... ζεϊμπέκικα εξουσίας συναγωνίζονται τα... τσιφτετέλια επικοινωνίας, τη στιγμή που ο μισός τοπικός ΣΥΡΙΖΑ δεν "ψηφίζει" Πετράκο για περιφερειάρχη, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση που παρουσίασε το επίσημο έντυπο της εσωκομματικής αντιπολίτευσης!
Μια πολιτική ανάλυση απο τον Θανάση Τσαμούλη με χιούμορ και αποκαλύψεις για την "επόμενη μέρα" του ΣΥΡΙΖΑ, που βγήκε ένα άλλο κόμμα απο το ιδρυτικό του Συνέδριο.
ΚΟΡΥΦΩΝΕΤΑΙ σήμερα οι κινητοποιήσεις για το πολυνομοσχέδιο με την Αυτοδιοίκηση και τους εκπαιδευτικούς στα... κάγκελα!!!
ΠΡΕΜΙΕΡΑ αύριο στο Μέγαρο Χορού, που ανοίγει τις πύλες του για πρώτη φορά στην έναρξη του 19ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας. Ολόκληρο το πρόγραμμα, οι παράλληλες εκδηλώσεις και τα εισιτήρια.
Ο ΝΕΑΡΟΣ ταλαντούχος τραγουδιστής Κωνσταντίνος Αναστασιάδης μιλά για τα νέα του τραγούδια, τα σχέδιά του και την... οικονομική κρίση!
ΔΕΣΜΕΥΣΗ Αδωνι Γεωργιάδη σε μαντά και Φωτεινό για απρόσκοπτη λειτουργία του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας.
ΕΠΙΚΥΡΩΘΗΚΕ το πρακτικό του Διεθνούς Διαγωνισμού για τα σκουπίδια στην Πελοπόννησο. Προχωρουν και οι τρεις κοινοπραξίες, εντός του Αυγούστου οι οικονομικές προσφορές και ο προσωρινός ανάδοχος. Μέχρι το τέλος του χρόνου ο οριστικός ανάδοχος και η σύμβαση.
ΣΥΛΛΗΨΗ 43χρονου Ελληνα για χοντρές απάτες κατά γιατρών, φαρμακοποιών και ΕΟΠΥΥ.
ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Σαμπαζιώτη και άλλων 12 βουλευτών να μην καθιερωθεί υποχρεωτική ασφάλιση στον ΟΑΕΕ για επαγγελματοβιοτέχνες σε οικισμούς κάτω των 2000 κατοίκων.
ΑΤΕΛΕΣΦΟΡΕΣ οι ρυθμίσεις για τα Ασφαλιστικά Ταμεία.
ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ για συνταξιοδότηση απο τα 50 σε 10 Ασφαλιστικά Ταμεία.

ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.
ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.