Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Σωτήρης Λυμπερόπουλος: Εχει στα σχέδια του την Μεσσηνία και παρακολουθεί στενά την Εράνη στα βήματα της. [ VIDEO ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ]

Αποκλειστική συνέντευξη για το Φιλιατρά News

Είναι ένας από τους κορυφαίους goalkeeper στην Ελλάδα. Γεννήθηκε στα Φιλιατρά στις 29 Ιουνίου του 1977.
Τα πρώτα του βήματα στον Αθλητισμό, τα έκανε στην Νίκη Πλάτης όπου στην συνέχεια μεταγράφηκε στην Εράνη Φιλιατρών ομάδα από την οποία ξεκίνησε και την λαμπρή του καριέρα στο ποδόσφαιρο.
Πρώτος του σταθμός στην καριέρα του η Μαύρη Θύελλα όπου .......

έκανε το ντεμπούτο του στην Α' Εθνική στις 14 Ιανουαρίου του 1996 στον τότε αγώνα με τον Απόλλωνα στην Ριζούπολη. Έκτοτε ξεκίνησε γι αυτόν μια λαμπρή καριέρα σε διάφορες ομάδες ανα την Ελλαδα με την τελευταία να είναι η Skoda Ξάνθης για τα τελευταία 6 χρόνια.
Στα 36 του σήμερα, κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του με την ΑΕΚ παρόλο που όπως μας είπe δεν έχει κλείσει ακόμα το Deal.
Προσωπική μας εκτίμηση ότι είναι θέμα χρόνου να επιτευχθεί συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές και από την νέα σεζόν θα τον παρακολουθούμε να αγωνίζεται με τον δικέφαλο Αετό.
Θα παρακολουθούμε την πορεία του όπως κάνουμε εμείς οι Φιλιατρινοί με όλα μας τα παιδιά που αγωνίζονται οπουδήποτε και μας κάνουν υπερήφανους για το ήθος τους.

Ο λόγος για το δικό μας παιδί, τον Φιλιατρινό Σωτήρη Λυμπερόπουλο. Tερμρματοφύλακα μέχρι πρότινος της Skoda Ξάνθης και εφόσον όλα πάνε καλά, τερματοφύλακα της ΑΕΚ στην επόμενη αγωνιστική περίοδο.
Η Συνάντηση με τον Σωτήρη πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στον Μύλο του Αγρίλη Φιλιατρών όπου με χαρά δέχτηκε να απαντήσει στην "ανάκριση" που του είχαμε ετοιμάσει.

Τον ρωτήσαμε για τα μελλοντικά του σχέδια μετά την Skoda για το μυστικό που του επιτρέπει να συνεχίζει στα 36(!!!) του την καριέρα του σε κορυφαίο επίπεδο, για το αν χωρά στα σχέδια του η Μεσσηνία και τα Φιλιατρά για την γνώμη που έχει για την οικονομική κρίση, πόσο έχει επηρεάσει το χώρο του ποδοσφαίρου και πως ο ίδιος την βιώνει το φαινόμενο αυτό.
Φυσικά στις ερωτήσεις δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε να ρωτήσουμε και για την Εράνη και αν ανησυχεί για την μετέπειτα πορεία της μετα και την αναδιάρθρωση των κατηγοριών που ισχύει από φέτος.

Δείτε τι απάντησε ο Σωτήρης Λυμπερόπουλος στην συνέντευξη που παραχώρησε αποκλειστικά για το Φιλιατρά News.