Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

KKE ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

Λαέ της Τριφυλίας πρέπει να σημάνει συναγερμός

Παρά τις διαβεβαιώνεις ότι δεν θα κλείσει το νοσοκομείο όλα δείχνουν το αντίθετο. Ένα νοσοκομείο που εξυπηρετεί 27000 κατοίκους που το καλοκαίρι σχεδόν διπλασιάζονται οδεύει για λουκέτο.
Ήδη ανακοινώθηκε ότι κλείνουν 13 νοσοκομεία ανάμεσα τους.........

και της Κυπαρισσίας και ουσιαστικά το επιβεβαίωσε ο νέος υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.

Με το κλείσιμο και των νοσοκομείων ακολουθείται πιστά η πολιτική της ΕΕ, της Τρόικας , των μνημονίων και των ελληνικών κυβερνήσεων .Θυμηθείτε ότι στη περιοχή μας έχουν κλείσει ήδη η ΔΟΥ Κυπαρισσίας , παιδικοί σταθμοί, γυμνάσια ή έχουν υποβαθμιστεί και πάνε για κλείσιμο το ΙΚΑ και το ΚΥ Γαργαλιάνων κ.α .
Είναι η πολιτική που έχει 30% ανεργία, που κόβει μισθούς συντάξεις δικαιώματα, που οι αγρότες πουλάνε φτηνά για να κερδίζουν οι μεσάζοντες και οι έμποροι, που η παιδεία-υγεία γίνονται εμπόρευμα για να πληρώνουμε παντού. Δεν πρόκειται για ΛΑΘΟΣ, δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση για ανικανότητα, δεν πρόκειται για πολιτικές που χαράσσονται στο πόδι. Υπάρχει σχεδιασμένη πολιτική που ακολουθείται κατά γράμμα.

Υπεύθυνοι είναι η σημερινή κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ με το δεκανίκι της ΔΗΜΑΡ. Είναι αυτοί που μας έφτασαν στη σημερινή άθλια κατάσταση, που κυβερνούν 40 χρόνια και τώρα το παίζουν αθώες περιστερές, κήρυκες της κάθαρσης και της ανάπτυξης. Είναι αυτοί που έφτιαξαν ένα νοσοκομείο με τεράστιες ελλείψεις σε μηχανολογικό -νοσηλευτικό προσωπικό που ουσιαστικά υπολειτουργεί. Το σημερινό καθεστώς του νοσοκομείου σαφώς και δεν μας εκφράζει. Ζητάμε να εκσυγχρονιστεί πλήρως, να γίνουν προσλήψεις προσωπικού και μονιμοποίηση του υπάρχοντος. Η υποβάθμιση επίσης δεν ήρθε τυχαία, έγινε σχεδιασμένα για να φτάσουμε ως εδώ , είχε τη λογική του ώριμου φρούτου.
Οι διαβεβαιώσεις παραγόντων της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ είναι για τα σκουπίδια. Την ίδια ώρα η δημοτική αρχή σιγοντάρει αυτή τη κατάσταση. Είναι με τη κυβέρνηση και παρά τις ψεύτικες φωνές για τα ΜΜΕ τους στηρίζει με το παραπάνω. Άλλωστε δεν μπορεί να είσαι με τη κυβέρνηση αλά καρτ, πότε υπέρ του μνημονίου και πότε κατά, ο λαϊκισμός έχει και όρια.

Με το κλείσιμο του νοσοκομείου θα ανοίξει νέα λεία για το ιδιωτικό κεφάλαιο, να πληρώνουμε και να ξανάπληρωνουμε σε ιδιώτες από τις πιο απλές εξετάσεις έως τις πιο σύνθετες. Θα έχουμε νέα επίθεση στο εισόδημα μας όταν για το ελάχιστο θα πηγαίνουμε στη Καλαμάτα ή σε ένα ιδιωτικό κέντρο της περιοχής.

Οι δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ έχουν ευθύνες για το κλείσιμο των νοσοκομείων και για τη κατάσταση του κινήματος.Ήταν συνομιλητές στους κοινωνικούς διαλόγους, συνεταιράκια με το ΠΑΣΟΚ στην ΑΔΕΔΥ και στη ΠΟΕΔΗΝ, βάζουν καπέλο στο κίνημα και το αφήνουν λεία στα χέρια της κυβέρνησης με μόνο σκοπό να έρθουν αυτοί στην εξουσία.

Τώρα χρειάζεται ταξικός, ενωτικός αγώνας μακριά από τοπικιστικούς λαϊκισμούς, ενδοκυβερνητικά παιχνίδια, « καπέλα» και «μεσσίες» που θα μας λύσουν το πρόβλημα για εμάς χωρίς εμάς. Το ΚΚΕ σου μιλάει καθαρά και σου δείχνει το δρόμο. Παρά τις διαφωνίες και τις παρατηρήσεις που μπορεί να έχεις τώρα χρειάζεται να συμπορευτείς στο δρόμο του αγώνα, της Λαϊκής Συμμαχίας που είναι ο μόνος ρεαλιστικός και σύγχρονος. Μην πατήσεις τη πεπονόφλουδα του « φως στο τούνελ» ούτε του «Μεσσία» πίστεψε στη δύναμή σου και αγωνίσου με το ΚΚΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.