Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Η Φιλιατρινούλα Πέρσα Δαγκλή κάνει το όνειρο της πραγματικότητα. [ Ηχητικές Δηλώσεις ]

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΡΑ NEWS

Η Πέρσα Δαγκλή λοιπόν τόλμησε, τραγούδησε, απέδειξε ότι το 'χει και.... κέρδισε!!!!
Μετα τα επίσημα αποτελέσματα της κριτικής επιτροπής της HALLS για τον Διαγωνισμό "Τόλμησε το" η Πέρσα αναδείχτηκε μεγάλη νικήτρια και θα ζήσει το όνειρο της να τραγουδήσει με τους Professional Sinnerz on stage στις 13 Ιουνίου στην Τεχνόπολη στο Γκάζι.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο συνεργάτης μας με την ........

Πέρσα μίλησε αποκλειστικά στο Φιλιατρά News και ρωτήθηκε για την επιτυχία της και δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά της και δήλωσε πολύ χαρούμενη με το αποτέλεσμα και ευχαρίστησε θερμά όλους αυτούς που την στήριξαν, την βοήθησαν να ζήσει το όνειρο της.
Μεσαα από αυτή την διαδικασία -δήλωσε- κατάλαβε ότι έχει πάρα πολλούς φίλους που την στήριξαν και που ίσως την στήριξαν και άνθρωποι που δεν την ήξεραν καν και την έκριναν αποκλειστικά και μόνο απο το Video με το τραγούδι της όταν το ηχογράφησε στο Studio.


Από την άλλη ο πατέρας της Πέρσας Δημήτρης Δαγκλής δήλωσε πανευτυχής για την Νίκη της κόρης του, και ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν στο να κερδίσει την πρώτη θέση η κόρη τοου.
Ευχαρίστησε ιδιάιτερα το Φιλιατρά News για την πολύτιμη βοήθεια που δ'ωσαμε καθώς και τον Ηλία Ηλιόπουλο Ραδιοφωνικό παραγωγό του ιντερνετικού Σταθμού MUSIC STAR.gr όπου και εκείνος απο την πλευρά του έδωσε σημαντική βοήθεια.

Ακούστε τι δήλωσαν αποκλειστικά στο Φιλιατρά News τόσο η Πέρσα (πρώτο Video) όσο και ο πατέρας της (δεύτερο video) για αυτήν την επιτυχία.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.