Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας για τα αποτελέσματα των Πανελληνίων Εξετάσεων

Με την ανακοίνωση των βαθμολογιών των υποψηφίων στις Πανελλήνιες Εξετάσεις, θα ήθελα να δώσω θερμά συγχαρητήρια στους επιτυχόντες που, μετά από μια πολύπονη προσπάθεια, βλέπουν τους κόπους τους να δικαιώνονται.
Μπροστά τους ανοίγονται .........

πραγματικά νέοι ορίζοντες, όχι μόνο σε πνευματικό επίπεδο, αλλά και στη διαμόρφωση της προσωπικότητάς τους, με κατάλληλα ερεθίσματα, εμπειρίες και ευκαιρίες για τη ζωή τους.

Για αυτό αξίζουν συγχαρητήρια και οι εκπαιδευτικοί και οι γονείς των μαθητών, που βάδισαν συμπαραστάτες τους όλη τη σχολική χρονιά.
Ωστόσο πρέπει να τονίσω, απευθυνόμενος και σε όσα παιδιά δεν κατάφεραν εφέτος να εκπληρώσουν τους στόχους τους, πως οι Πανελλήνιες Εξετάσεις ανοίγουν απλώς την αυλαία στην ενήλικη ζωή τους. Πως οι ίδιοι είναι στην πιο ωραία και δημιουργική ηλικία και πως η ζωή δίνει πάντα ευκαιρίες σε όσους είναι ενεργοί για να τις αδράξουν, έχοντας υπομονή, επιμονή και αισιοδοξία για το μέλλον.

Χρειάζεται λοιπόν να συμβάλουμε όλοι στη δημιουργία των κατάλληλων συνθηκών, παρόλη τη δυσχερή συγκυρία για τη χώρα μας, ώστε οι νέοι μας να έχουν όσο γίνεται περισσότερες ευκαιρίες για την ευόδωση των στόχων τους.

Παναγιώτης Αλευράς

Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας

1 σχόλιο:

  1. το σχολειο συντροφε το βρησκω στρογγυλεμενο .....αλλωστε τι ψαχνω τελειωσα τελειωσες τελειωσατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.