Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Στην Τριφυλία ο Νίκος Κακλαμανάκης

Περιοδεία στη Μεσσηνία θα πραγματοποιήσει ο Χρυσός Ολυμπιονίκης Νίκος Κακλαμανάκης, πρεσβεύοντας την αρχή “δια βίου ευ αγωνίζεσθαι”.

Ο σπουδαίος ........

αθλητής, ο οποίος ήταν ο τελευταίος λαμπαδηδρόμος των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας που άναψε το βωμό, συνεχίζει να μεταδίδει το μήνυμα «Με τη δύναμη των Ελλήνων, με τη δύναμη της Ελλάδας», που έχει ήδη αποτελέσει έμπνευση και κινητήριο δύναμη για πολλούς ανθρώπους σε όλη τη χώρα.

Μεταφέροντας το αισιόδοξο μήνυμα «Ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι ο αγώνας που δεν δίνουμε...», ο Νίκος Κακλαμανάκης θα επισκεφθεί περιοχές της Μεσσηνίας, πραγματοποιώντας ομιλίες με θέμα «Ταξίδι ζωής». Στόχος της περιοδείας είναι να μεταλαμπαδεύσει στους νέους την αγάπη του για τη θάλασσα και την Ελλάδα.

Ο Δήμος μας θα υποδεχθεί τον κ. Κακλαμανάκη, την Πέμπτη 27 Ιουνίου , στις 19:00 μ.μ. στην Κυπαρισσία, στην παραλία Αη Λαγούδη, Καφέ Λιοτρίβι. Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για το κοινό, έχει διοργανωθεί από το Δήμο Τριφυλίας. Χορηγός είναι το Λιοτρίβι Καφέ στην παραλία Αη Λαγούδη Κυπαρισσίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.