Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Υπάρχει αυτή η παράγραφος στο μνημόνιο;

Άρθρο του καθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου στο Φιλιατρά News

Τα υπέρ και τα κατά επιχειρήματα αναφορικά με το ‘λουκέτο’ στην ΕΡΤ είναι πολλά όπως πολλοί είναι και αυτοί που επικροτούν και οι άλλοι που επικρίνουν την συγκεκριμένη απόφαση και την εφαρμογή της.

Και, φυσικά, πολλά λέγονται και ακόμη περισσότερα ......

ΔΕΝ λέγονται σε ότι αφορά τις συνεννοήσεις των 3 ‘Συν-Πρωθυπουργών’ μας, κκ Σαμαρά, Βενιζέλο, Κουβέλη.
Επειδή έγινα πρόσφατα δέκτης της παραγράφου (από την σελίδα 82 του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ) που παραθέτω εδώ θα παρακαλέσω τους φίλους του blog να πληροφορήσουν και εμένα και όλους τους αναγνώστες εάν μπορούν να πιστοποιήσουν την ‘αυθεντικότητα’ της παραγράφου.
Εάν είναι ‘αυθεντική’ ΔΕΝ χρειάζεται να συνεχίσουν να μας ‘παραμυθιάζουν’ οι Συν-Κυβερνώντες στην εγχώρια τρόικα και τα επιτελεία τους. Και δεν χρειάζεται να ανησυχούμε πολύ για το τί θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα στη συνάντηση των τριών Αρχηγών!

Πόθεν προκύπτει ‘παρεξήγηση’ μεταξύ των 3 Αρχηγών και πού μπορεί να στηριχθεί ‘πτώση της Κυβέρνησης’ και προσφυγή στις κάλπες όταν όπως φαίνεται οι ‘δεσμεύσεις’ προ-υπήρχαν και ΔΕΝ προέκυψαν στα ξαφνικά;

Υπάρχει το σημείο τριβής που λέγεται ‘άκομψη’ εφαρμογή μιας ειλημμένης απόφασης αλλά αυτό ΔΕΝ ΡΙΧΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ στην Ελλάδα των τροϊκανών…
Εάν δεν είναι ‘αυθεντική’ θα ζητήσω προκαταβολικά συγνώμη δημοσίως που την έφερα στην προσοχή του blog και των αναγνωστών του.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.