Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 1ης Ιουνίου 2013



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Στο ΣτΕ ο Δήμος ζητά ακύρωσή του
Θύμα συμφερόντων το ΓΠΣ Καλαμάτας


Την ερχόμενη Τετάρτη 5 Ιουνίου θα συζητηθεί στο Ανώτατο,.....

Δικαστήριο η αίτηση του Δήμου Καλαμάτας για ακύρωση του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου.

Το σπουδαιότερο εργαλείο για την ορθολογική και αναπτυξιακή οργάνωση του Δήμου επιδιώκεται να καταργηθεί, για να γίνουν κάποιες αναγκαίες διορθώσεις, σύμφωνα με το σκεπτικό της Δημοτικής Αρχής.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΕΜΠΕΔΩΣΗ του αισθήματος ασφάλειας με την αδιαπραγμάτευτη τήρηση της νομιμότητας, είναι το μήνυμα που μεταφέρει ο υπουργός Νίκος Δένδιας κατά την τριήμερη επίσκεψή του στη Μεσσηνία. Χθες εγκαινίασε το Πυροσβεστικό Εθελοντικό Κλιμάκιο στο Πεταλίδι χαιρετίζοντας την πρωτοβουλία. Επισκέφθηκε τον Μητροπολίτη και συζήτησαν σε θερμό κλίμα. Σήμερα συναντά το δήμαρχο Π. Νίκα, θα προεδρεύσει ευρείας σύσκεψης στο αμφιθέατρο της Νομαρχίας και θα μιλήσει το βράδυ στη συνεστίαση της ΝΟΔΕ στο Belvedere. Αύριο θα επισκεφθεί την Πύλο και στις 11.30 θα συναντηθεί στο Δημαρχείο με το δήμαρχο Δημ. Καφαντάρη.
Η τριήμερη επίσκεψη Δένδια και τα μηνύματα της είναι το πρώτο θέμα στη σημερινή «ΦΩΝΗ» στην οποία προβάλλονται και τα θέματα:
• ΒΟΛΕΣ ΝΙΚΑ κατά της ηγεσίας της ΚΕΔΕ στο ανούσιο συνέδριο στα Ιωάννινα.
• ΤΟ… ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΑΝΕΜΟ του Πολύδωρα θυμήθηκε ο δήμαρχος Τριφυλίας, υποστηρίζοντας ότι έσωσε την πόλη στέλνοντας τη φωτιά στη… θαλασσα!!!
• ΑΙΧΜΕΣ από τον Γρηγόρη Ψαριανό κατά του ΣΥΡΙΖΑ στα χθεσινά εγκαίνια των νέων γραφείων της ΔΗΜΑΡ στην Καλαμάτα.
• ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ στο πολιτικό σκηνικό Μεσσηνίας ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Μια αναλυτική παρουσίαση της τελευταίας δημοσκόπησης από τον Θαν. Κουκοβίστα.
• ΠΕΦΤΟΥΝ… ΤΑΒΑΝΙΑ στα κεφάλια των νηπίων στους Γαργαλιάνους. Ανεστάλη η λειτουργία του Βρεφονηπιακού Σταθμού.
• ΕΚΔΗΛΩΣΗ αύριο στον τόπο θυσίας και ηρωισμού του Μεσσηνιακού Ζαλόγγου. Αφιέρωμα στη Χορηγόσκαλα.

● ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.
● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.