Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 5ης Ιουνίου 2013



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Αιχμές Αναστασόπουλου για τις δηλώσεις Δένδια
Αφορμή η μη σύσταση του ειδικού αστυνομικού τμήματος στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσήνης, όπως ανακοίνωσε κατά την κάθοδό του την προηγούμενη εβδομάδα


Σαφείς αιχμές στα όσα δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του ,.....

Πολίτη, Ν. Δένδιας, κατά τη διάρκεια της πρόσφατης επίσκεψής του στη Μεσσηνία, αφήνει με γραπτή του ανακοίνωση ο δήμαρχος Μεσσήνης, Στάθης Αναστασόπουλος.

Τα βέλη στρέφονται, κυρίως, στην απόρριψη από πλευράς του αιτήματος του Δήμου Μεσσήνης για δημιουργία ειδικού κέντρου αστυνόμευσης της ευρύτερης περιοχής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΣΤΗ... ΦΑΚΑ της Αστυνομίας ο πρωταγωνιστής της ένοπλης ληστείας στην Emporiki Καλαμάτας στην Αριστομένους, πριν ένα χρόνο, αλλά και στην αιματηρή συμπλοκή με την Αστυνομία που στοίχισε τον τραυματισμό 3 αστυνομικών. Χθες τα ξημερώματα συνελήφθη σε κρυσφύγετο στη Λεωφόρο Μαραθώνος μετά απο αστυνομική επιχείρηση.

Αυτό ειναι το πρώτο θέμα στη σημερινή "ΦΩΝΗ" στην οποία προβάλλονται και τα θέματα:

ΕΚΛΕΓΕΙ νέα Νομαρχιακή Επιτροπή το ΠΑΣΟΚ στη Μεσσηνία την Κυριακή, ενώ σήμερα θα γίνει στο REX Νομαρχιακή Συνέλευση με ομιλητή του βουλευτή Συμεών Κεδίκογλου.
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ στο Λονδίνο η "Μυθική Πελοπόννησος" . Ικανοποίηση Τατούλη για την ανταπόκριση και τη μεγάλη απήχηση.
6.000 ΠΑΙΔΙΑ απ' όλη την Ελλάδα τίμησαν φέτος το Μαθητικό Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος στην Αρχαία Μεσσήνη. Θετικός ο απολογισμός της φετινής διοργάνωσης.
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ Ημέρα Περιβάλλοντος σήμερα και σημαντικές εκδηλώσεις θα γίνουν στην Καλαμάτα.
ΣΥΣΚΕΨΗ χθες στη Μεσσήνη του δημάρχου Στ. Αναστασόπουλου, του αντιπεριφερειάρχη Παν. Αλευρά και του διοικητή του Νοσοκομείου Γιώργου Μπέζου για την αναβάθμιση του Κέντρου Υγείας.
ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ "προνόμιο" η παραγωγή ελαιολάδου, αλλά στις ξένες αγορές η κατανάλωση αυξάνεται χρόνο με το χρόνο.
"ΕΠΙ ΠΟΔΟΣ" αγώνα οι οικοδόμοι της Μεσσηνίας για τις συντάξεις και το καθεστώς ασφάλισης.
ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ της Ολυμπίας Οδού στηρίζουν οι βουλευτές Πελοποννήσου του ΣΥΡΙΖΑ.
ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.
ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.