Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 3ης Ιουνίου 2013



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΣΕ 100 ΗΜΕΡΕΣ ξανά στη Μεσσηνία για να κάνουμε ..........

ταμείο! Δέσμευση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Δένδια, όπου κατά την τριήμερη επίσκεψή του στη Μεσσηνία με συχνές αναφορές στο Μεσσήνιο πρωθυπουργό Αντ. Σαμαρά, έστειλε ισχυρή μηνύματα για χτύπημα της παραβατικότητας και τη δασοπροστασία.
Όλες οι συναντήσεις , οι συσκέψεις και οι ομιλίες του υπουργού, αποτελούν το πρώτο θέμα στη «ΦΩΝΗ της Δευτέρας», στην οποία προβάλλονται και τα θέματα:
● ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ στην περιοχή της μαρίνας Καλαμάτας, οι εργασίες στο αντλιοστάσιο λυμάτων της Νέδοντος για της εξαφάνιση της δυσοσμίας.
● ΟΙ ΑΠΟΝΟΜΕΣ επάθλων στο 8ο Aegean Airlines ProAm το Σάββατο στην Costa Navarino, παρουσία της υπουργού Τουρισμού Όλγας Κεφαλογιάννη.
● ΤΑΤΟΥΛΗΣ-ΛΕΙΒΑΔΑΣ συζήτησαν για τουρισμό και τη συνεργασία Περιφέρειας-ΕΟΤ.
● ΟΜΙΛΙΑ ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ στο Συνέδριο της ΚΕΔΕ για τον Κεντρικό Κόμβο ψηφιακών υπηρεσιών στους Δήμους.
● ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΤΡΑΚΟΥ για την «Οδύσσεια του δρόμου Ριζόμυλος-Κορώνη» με πολλές αιχμές για την Περιφέρεια και τον Πέτρο Τατούλη.
● ΤΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ σύστημα στην Αυλώνα Τριφυλίας σε εγκατάλειψη επί μία δεκαετία. Σοβαρές οι ευθύνες της Δημοτικής Αρχής – Διαμαρτύρονται οι κάτοικοι.
● TO ΤΑΜΠΟΥ της δραχμής… (Άρθρο του Μεσσηνιακής καταγωγής καθηγητή Πανεπιστημίου Κώστα Βεργόπουλου)

● ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.
● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.