Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 27ης Ιουνίου 2013



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
«Ναι» η πλειοψηφία των Καλαματιανών


Επικροτεί η πλειοψηφία των Καλαματιανών τη συγκρότηση .........

της δικομματικής κυβέρνησης, όπως προκύπτει από τις απαντήσεις που δόθηκαν στο πλαίσιο ρεπορτάζ.

Ζητήσαμε, λοιπόν, να μάθουμε αν επικροτούν τη συγκρότηση της δικομματικής κυβέρνησης και πώς τη σχολιάζουν, με τις απαντήσεις να ποικίλουν.

Η συντριπτική πλειοψηφία, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, δεν ήθελε εκλογές, καθώς θα έφερναν αναστάτωση και θα εξέλιπε η σταθερότητα που φαίνεται να υπάρχει σήμερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΣΕ ΠΡΟΩΡΕΣ… διακοπές το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου!
Αναβλήθηκε χθες για δεύτερη συνεχόμενη φορά η συνεδρίαση λόγω έλλειψης απαρτίας.
Καταγγελίες για απαξίωση του θεσμού και «στημένα» παιχνίδια, ενώ ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Παν. Αλευράς θέτει ζήτημα ουσιαστικής συμμετοχής όλων των περιφερειακών συμβούλων για την ουσιαστική και εύρυθμη λειτουργία του θεσμού.
● ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ κομφούζιο στη Φαρών λόγω των έργων ανάπλασης. Πρόταση της Τροχαίας για μονοδρόμηση της Φαρών από την Κρήτης μέχρι τη Ναυαρίνου. Θα υπάρξει διαβούλευση επί της πρότασης διαβεβαιώνει ο Νίκας.
● ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΣ και διαμετακομιστικός κόμβος η Ελλάδα με τον αγωγό ΤΑΡ και τις επενδύσεις της COSCO στο Λιμάνι του Πειραιά. Ο Πρωθυπουργός στα εγκαίνια από την COSCO του νέου σταθμού εμπορευματοκιβωτίων του προβλήτα 3.
● ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ χθες στα γραφεία του ΟΑΕΕ στην Καλαμάτα και επιστολή της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Μεσσηνίας στον πρωθυπουργό για την αστοχία της ρύθμισης οφειλών.
● ΠΑΤΩΣΑΝ φέτος οι Βάσεις στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του υπουργείου.
● ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ για τη σωστή συμπλήρωση του Μηχανογραφικού Δελτίου από το Σύλλογο Φροντιστών.
● ΜΗΝΥΜΑΤΑ για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών από τον δήμαρχο Πύλου-Νέστορος Δημήτρη Καφαντάρη και τον βουλευτή Μεσσηνίας Δημ. Σαμπαζιώτη.
● ΤΟ 2ο ΜΕΡΟΣ του αφιερώματος στο ελαιόλαδο: Τελετή γευσιγνωσίας για τη βαθμολογία του λαδιού. Χρηματιστήριο ελαιολάδου καθορίζει τις τιμές.
● ΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ στην έγκριση των επενδυτικών σχεδίων του πρωτογενή τομέα στη Μεσσηνία, θέτει με ερώτησή του στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ Θαν. Πετράκος.

• ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.
• ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!



1 σχόλιο:

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.