Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 22ας Ιουνίου 2013



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

«Μπούκωσε» το Ειρηνοδικείο με αιτήσεις υπερχρεωμένων

Γιατροί και νοσηλευτές φωνάζουν ως εδώ και μη παρέκει
Κραυγή για κατάρρευση ΕΣΥ και εξόντωση εργαζομένων

Δε συμπληρώθηκε καλά καλά το πρώτο εξάμηνο του 2013 .........

και ήδη στο Ειρηνοδικείο Καλαμάτας έχουν κατατεθεί (από τις αρχές του έτους) 138 αιτήσεις για ρύθμιση οφειλών σε υπερχρεωμένα νοικοκυριά.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η τελευταία αίτηση για ρύθμιση υπερχρεωμένου νοικοκυριού που κατατέθηκε στο Ειρηνοδικείο Καλαμάτας πήρε σειρά συζήτησης για τις 10 Απριλίου του 2014.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΤΩΣΗ οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών λόγω δυσκολίας στα Μαθηματικά και τη Φυσική. Ελάχιστοι φέτος οι αριστούχοι – Κάποιοι ξεχώρισαν στη Μεσσηνία – Την άλλη εβδομάδα η επιλογή των Σχολών.
Αυτό είναι το πρώτο θέμα στη σημερινή «ΦΩΝΗ» στην οποία προβάλλονται:
• ΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ: Σαμαράς και Βενιζέλος πήραν το παιχνίδι πάνω τους αποτρέποντας τις καλοκαιρινές εκλογές. Το χρονικό της εμπλοκής – Αντιδράσεις στη ΔΗΜΑΡ – 153 η νέα πλειοψηφία (ΝΔ –ΠΑΣΟΚ) και ό,τι προστεθεί από ανεξάρτητους και ΔΗΜΑΡ.
• ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ μπορεί να χτυπηθεί το παραεμπόριο στην Πελοπόννησο πιστεύει ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δημ. Μανιάτης. Πρότεινε σε Επιμελητήρια, Ομοσπονδίες και Εμπορικούς Συλλόγους τη συγκρότηση Διεπιμελητηριακής Επιτροπής στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.
• ΜΙΑ 78ΧΡΟΝΗ έχασε τη ζωή της, αφού η αδιαθεσία που ένιωσε στην παραλία Καλαμάτας ήταν σοβαρή. Έτσι στο Νοσοκομείο δεν μπόρεσαν να την επαναφέρουν.
• ΤΡΙΗΜΕΡΟ για δροσερές αποδράσεις του Αγίου Πνεύματος με το θερμόμετρο στα ύψη!
• ΠΕΝΤΕ ΣΩΜΑΤΕΙΑ της Μεσσηνίας εξέδωσαν ψήφισμα κατά του Φεστιβάλ της Χρυσής Αυγής στην Καλαμάτα.
• ΣΤΕΓΝΩΣΑΝ χωρίς νερό τα Πλατάνια Τριφυλίας. Τρίτη ημέρα σήμερα και το… Αγιο Πνεύμα να φωτίσει τους άρχοντες να διορθώσουν τη βλάβη στο μοτέρ!
• Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ Μαρία Κάλλας (Από τον γραμματέα της Μεσσηνιακής Αμφικτυονίας Παναγιώτη Μπαζίγο).
• ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.
• ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.