Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 18ης Ιουνίου 2013



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Σε Δήμο και Αστυνομία το μπαλάκι για φεστιβάλ

Γιατροί και νοσηλευτές φωνάζουν ως εδώ και μη παρέκει
Κραυγή για κατάρρευση ΕΣΥ και εξόντωση εργαζομένων

Επικοινωνία με τον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου, Σ. Παπαχρήστου .........

είχε χθες το «Θάρρος» για το φεστιβάλ της Χρυσής Αυγής, ο οποίος και μας είπε ότι μετά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και μέχρι χθες το μεσημέρι καμία κρατική αρχή δεν τον «ενόχλησε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

«ΜΕΣΗ ΛΥΣΗ» για την ΕΡΤ και ανασχηματισμός!
Όλα «επί τάπητος» χθες στο Μέγαρο Μαξίμου και νέα συνάντηση των πολιτικών αρχηγών αύριο. Με οδηγό την απόφαση του ΣτΕ η ενδιάμεση λύση για την ΕΡΤ, με την εικόνα να επανέρχεται στις κρατικές ραδιοσυχνότητες.
Αναδιάταξη της κυβέρνησης για την επιτάχυνση των μεταρρυθμίσεων, με πιθανή συμμετοχή στην κυβέρνηση και των Βενιζέλου-Κουβέλη στον ανασχηματισμό που θα γίνει μετά το Συνέδριο της ΝΔ. Οι προτάσεις Σαμαρά στη χθεσινή συνάντηση.
Αυτό είναι το πρώτο θέμα στη σημερινή «ΦΩΝΗ» στην οποία προβάλλονται και τα θέματα:
● «ΚΑΛΗΝΥΧΤΙΣΕ» τον πρωθυπουργό Αντ. Σαμαρά ο Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας σε μεγάλη συγκέντρωση στο Σύνταγμα, προβλέποντας ότι η κυβέρνηση των τριών δεν θα έχει μακροημέρευση είτε τα βρουν τώρα είτε όχι.
● ΥΔΡΟΠΛΑΝΑ στην Καλαμάτα από το 2014 αν έχουν γίνει οι υποδομές. Σύσκεψη χθες στο Δημαρχείο με ενδιαφερόμενη εταιρεία, ενώ συνάντηση υπήρξε και με το δήμαρχο Δυτικής Μάνης.
● Ο ΑΓΩΝΑΣ για τα αιτήματα των ξενοδοχοϋπαλλήλων συνεχίζεται. Αυτό δηλώνει στη «ΦΩΝΗ» ο νέος πρόεδρος του Σωματείου Μεσσηνίας Κώστας Ανδριανόπουλος.
● ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΥΣΚΕΨΗ σήμερα στο υπουργείο Ανάπτυξης για την ενδιάμεση διαχείριση των σκουπιδιών.
● ΣΤΙΣ ΗΠΑ θα γίνει το 35ο Συνέδριο των ομογενών, αφού η προσέλευση των συνέδρων στην Καλαμάτα το καλοκαίρι δεν μπορούσε να διασφαλιστεί.
● ΝΕΑ ΣΥΝΑΡΙΑ για κλείσιμο του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας. Στον διοικητή της 6ης ΥΠΕ Τάκη Κατσίβελα οι ελπίδες για τη σωτηρία του.
● ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ντοκιμαντέρ σε γαλλογερμανικό κανάλι ο Δημήτρης Τσίγκανος (ΜΗΤΣΙΓΚΑΝ) από την Κυπαρισσία.

● ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.
● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.